Telkkari

Big Brother -Emmalla nyrkkirauta rintojensa välissä – kaulassa sontiainen: mielenkiintoiset tarinat tatuointien taustoista!

03.09.2019 21:32

Emma kertoi Big Brother -talon asukkaille persoonallisten tatuointiensa tarinat ja tarkoitukset.

Helsinkiläisellä Emmalla, 29, on lukuisia tatuointeja ympäri kehoaan. Evankelistaksi itseään kutsuva Ville halusi tiedustella, millaisia tarinoita Emman tatuointien takana on.

- Minulla on numero yhdeksän, koska olen isäni yhdeksäs ja äitini kuudes lapsi. Joskus nuorempana oli rankkoja aikoja itsensä kanssa, ja ajattelin, että majakka näyttää aina valoa eteenpäin. Isäni kerää taskukelloja, joten minulla on taskukello, johon on laitettu syntymäaikani. Keräsin joskus maatuskoja, joten se tulee siitä. Ruorin laitoin ihan muuten vaan, Emma listasi.

Lue myös: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

Käsissään olevien tatuointiensa lisäksi hänellä on kuvia myös niskassa ja rintojensa välissä.

- Niskassani on sontiaisia, koska sontiainen on isäni lempieläin. Hän sanoo aina, että aina kun näkee sontiaisen, on hyvä päivä. Minulla on nyrkkirauta rintojeni välissä. Se oli ensimmäinen tatuointini. Äitini sanoi, etten voi ottaa sitä, koska miten selitän sen muille ihmisille ja lapsille. Testasin asiaa, ja näytin kuvan veljeni lapselle. Kysyin, mikä hänelle tuli siitä mieleen. Hän sanoi, että jäätelökulho, jossa on jäätelöpalloja. Sanoin, että juuri niin, menen ottamaan jäätelökulhon. Mutta koska en tiedä mistä mauista tykkään, joten en väritä niitä. Veljeni lapsi on nyt 16-vuotias, ja hän luulee edelleen, että kuvassa on jäätelökulho, jossa on jäätelöpalloja.

Tunnetko Big Brother Suomi -kilpailijan? Kerro meille juoru ja tienaa riihikuivaa rahaa!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!