Christoffer Forsman

Bachelor Suomi päättyy – Christoffer tuskailee dramaattisen pudotuksen kanssa: Ei olisi pitänyt olla yön yli kestäviä treffejä!

28.05.2019 19:31

Bachelor Suomen viimeisessä jaksossa Christoffer Forsman joutuu merkittävän päätöksen eteen.

Kuntosaliyrittäjä ja palomies Christoffer on yrittänyt löytää elämänsä rakkautta jo yhdentoista jakson ajan. Nyt ihmissuhdepelissä on enää kolme sinkkunaista jäljellä, mutta heistä vain yksi voi voittaa palomiehen sydämen.

Tänään nähtävässä finaalilähetyksessä koetaankin sydäntä särkevä hetki, kun Christoffer joutuu lähettämään yhden naisen kotimatkalle ennen vihoviimeistä ruususeremoniaa.

- Pää on aivan solmussa tällä hetkellä. Ei olisi pitänyt olla tällaisia yön yli kestäviä treffejä, koska nyt on vielä vaikeampaa tehdä mitään päätöksiä. Jos joku muu voisi tehdä ne puolestani, niin se olisi varmasti hyvä. Tällä hetkellä en tiedä, mikä loppupäätökseni on, Christoffer tuskailee.

Lue myös: Suomen Bachelor Christoffer Forsman: ”Tuntuu nololta katsoa itseään televisiosta!”

Sinkkunaisista etenkin Petra on hämmentynyt siitä, miten nopeasti hänelle syntyi tunteita Christofferia kohtaan.

- Olen miettinyt paljon sitä, miksi kiinnostuin Christofferista niin paljon. En uskonut, että näin lyhyessä ajassa voi tulla näin voimakkaita tunteita, mutta niin vain kävi.

Bachelor Suomi Livillä tänään klo 21.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!