Bachelor-Venla

Bachelor Suomessa Christoffer pääsee pussailun makuun oikein urakalla – Venla alkaa panikoida toden teolla: Ahdistaa, pelottaa!

30.04.2019 15:33

Bachelor Suomessa rento ryhmämatkafiilis alkaa olla kaukainen muisto, sillä nyt kaikki sinkkunaiset ymmärtävät loppusuoran lähestyvän hetki hetkeltä.

Elämänsä rakkautta etsivä Christoffer Forsman on rentoutunut huomattavasti, ja nyt hän antaa itselleen luvan vaihtaa suudelmia morsianehdokkaidensa kanssa. Vappuaaton jaksossa parikin naista pääsee poikamiehen kanssa treffeille, ja he molemmat vaihtavat suudelmia Christofferin kanssa.

Epävarmuus valtaa Venlan

Sinkkunaisista etenkin Venla näyttää olevan peloissaan omasta kohtalostaan. Hän haluaa kuulla edes pieniä vihjeitä omista mahdollisuuksistaan.

- Haluan tuoda esille, että olen täällä täydellä sydämellä mukana. Tulee sellainen fiilis, että haluaisin vain viettää enemmän aikaa kanssasi, Venla sanoo Christofferille.

- Voi sua, Venla, poikamies sanoo.

Lue myös: Kissatappelu! Venla sättii Petraa Bachelor Suomessa: "Puhuit minulle kuin olisin h***a!"

Venla kysyy Christofferilta, millainen olo tälle jäi heidän taannoisista treffeistään. Christoffer kertoo, että hän on koko ajan jossain, ja jokainen sinkkunainen haluaa hänen kanssaan pienen hetken. Hän sanoo rehellisesti, että ajoittain ajatuksia on vaikea pitää kasassa.

- Minua pelottaa ihan oikeasti ja jännittää. Olen kiinnostunut sinusta, Venla sanoo.

- Ahdistaa, pelottaa, jännittää. Jos matka jää tähän, niin vituttaa suoraan sanottuna, hän sanoo myöhemmin haastatteluvideossaan.

Bachelor Suomi Livillä tänään klo 21.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!