Telkkari

Bachelor-Christoffer teki valintansa: tämä kaunotar vei jalat alta - pakit saanut hämmentyi: "Mitä!?"

28.05.2019 21:57

Bachelor Suomen viimeisessä jaksossa Maria ja Daniela havittelevat koko kauden tärkeintä ruusua. Ruusua, jonka saaja tietää voittaneensa Christoffer Forsmanin sydämen.

Viimeinen ruususeremonia erosi muista, sillä Christoffer tapasi Marian ja Danielan erikseen. Ensimmäisenä sinkkumiehen kohtasi Daniela.

- Matkan aikana olen pohtinut paljon sitä…ja oppinut, että ajattelisin tunteella enkä järjellä. Niin.. Valitettavasti en voi antaa tätä ruusua sinulle, Christoffer sanoo Danielalle.

Nainen ei ollut ymmärtää tilannetta.

- Mitä? Et? Sanoitko niin? Daniela kysyi hämmentyneenä.

Hän purki tuntojaan kameralle tilanteen jälkeen.

- Ei tunnu hirveän hyvältä. Kai sydämeni on särkynyt. En muuten reagoisi näin. Ei tähän voi valmistautua etukäteen. Uskottelin itselleni pärjääväni. Nyt kävi näin, Daniela itki.

Daniela

 

"En tiedä, voiko tätä pukea sanoiksi"

Toisena Christofferin tapasi Maria. Kaksikon välillä oli kemiaa alusta asti, ja Christoffer tapasi hänet onnellisena.

- Tämä on tämän matkan viimeinen ruusu. Olen oppinut sen itsestäni, että olen ollut järki-ihminen aina. Täällä olen mennyt kuitenkin tunteet edellä. Sinä et ole minulle hyvä. Maria, sinä olisit minulle täydellinen. Ajattelin kysyä sinulta: haluatko ottaa vastaan tämän viimeisen ruusun? Christoffer kysyi.

- Totta kai, Maria sai sanotuksi.

Maria oli erittäin onnellinen lopputuloksesta.

- Minulla on todella hyvä ja onnellinen olo. Tutustuin hienoon ihmiseen, ja meillä oli molemminpuolisia tunteita. En tiedä, voiko tätä pukea sanoiksi, Maria sanoi kameralle.

Bachelor Suomi

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!