Christoffer Forsman

Bachelor-Christoffer ihastui moneen naiseen samaan aikaan: Olen pitänyt itseäni järki-ihmisenä – tämä reissu todisti toisin

07.05.2019 16:01

Tämän illan Bachelor Suomi -jaksossa rakkautta etsivä Christoffer Forsman ja sinkkunaiset vaihtavat maisemaa ja suuntaavat Mykonoksen saarelle Kreikkaan. Edes Mykonoksen upeat maisemat eivät saa naisia unohtamaan sitä, että heistä yksi joutuu jättämään rakkauspelin pian.

Lue myös: Bachelor Suomessa Christoffer pääsee pussailun makuun oikein urakalla – Venla alkaa panikoida toden teolla: Ahdistaa, pelottaa!

Nyt Christoffer on laskenut suojamuurinsa, ja hän on suudellut morsianehdokkaita treffeillä. Se sekoittaa naisten tuntemuksia entisestään.

- Tästä alkaa tulla ihan oikeasti peliä, Petra pohtii muille naisille.

Lue myös: Kissatappelu! Venla sättii Petraa Bachelor Suomessa: "Puhuit minulle kuin olisin h***a!"

Christoffer löysi uusia puolia itsestään

Christofferille monen naisen tapailu on aiheuttanut melkoisen tunteiden sekamelskan. Hän käy treffeillä Minnan kanssa, ja pohtii sen jälkeen omia tuntemuksiaan.

- Olen pitänyt itseäni aina järki-ihmisenä. Tämä reissu on todistanut toisin. Olen yllättynyt sen suhteen, kun päästää irti ihan kunnolla ja antaa mennä, tulee uusia fiiliksiä ja uusia juttuja. Menemme parempaan suuntaan koko ajan. Luulen, että lopputulos on aika täydellinen, jos kaikki menee putkeen.

Bachelor Suomi Livillä tänään klo 21.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!