BB-talon seksipari Arttu ja Ella haluavat jo kotiin: "Kärsitään yhdessä loppuun asti"

Telkkari | 27.10.2020 17:07

BB-talossa kahdestaan pelehtineet Arttu ja Ella keskustelivat maanantaina yön hämärissä vahvoista tunteistaan. Kaksikko istui ulkona sauhuttelemassa, kun molemmille iski vahva koti-ikävä. 

- Haluan kotiin, Arttu huokaisi.

- Sama. Mulla on semmoinen fiilis, että tuhlaan aikaani täällä, Ella vastasi.

Ellan mielestä hän voisi käyttää aikaansa paremmin. Hän voisi tienata tulevaisuuttaan varten, koska hän haaveilee sukupuolenkorjausleikkauksesta. Hän on kertonut leikkaushaaveistaan useaan otteeseen ja sukupuolenkorjauksen lisäksi hän haluaisi toteuttaa muitakin plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. 

- Ei tämä nyt tästä odottelemalla parane mihinkään suuntaan, Ella puhui vartalostaan.

Arttu tunnusti, että hän on tuntenut turhautumista BB-talossa jo seitsemän viikon ajan. Hän on kärsinyt unettomuudesta lähes joka yö. 

Lue myös: Liian äänekästä ähinää! Artun ja Ellan yöllinen seksisessio sai muut BB-asukkaat poistumaan makuuhuoneesta - Artulta yllättävä avautuminen 

ella ja arttu röökillä

Ella myönsi, että on hienoa olla Big Brother-talossa, mutta häntä puolestaan harmitti, ettei voi tehdä mitään tulevaisuuden suunnitelmiensa eteen. Hän haluaisi tuntea olonsa hyväksi omassa kehossaan. 

- Tulee helposti kateelliseksi ihmisille, joilla on hyvä olla siinä, mitä ne on. Ei tarvitse kuin vetää biksut päälle ja olla, että dippadappaduu. Tai voi olla ilman niitä v*tun biksuja, Turhauttaa niin v*tusti, Ella harmitteli  

Ellasta kaikki häntä ymmärtävät ihmiset on jo häädetty BB-talosta. 

Arttua puolestaan helpotti, että Ella ja Joel ovat vielä kilpailussa mukana. 

- Muuten olisin jo lähtenyt täältä, Arttu paljastaa. 

Lue myös: Oho, Ella ja Arttu muhinoivat Big Brother -asukkaiden edessä keskellä päivää: ”Haluatteko nähdä, kun otan Artulta poskeen?”

He eivät kuitenkaan kumpikaan aio luovuttaa kilpailun suhteen, koska se harmittaisi jälkikäteen.

- Kärsitään loppuun asti, Arttu julisti. 

Ellaa harmitti, että talosta lähteneiden tilalle on tullut uusia ihmisiä, joiden kanssa energiat eivät ole kohdanneet. Uusista asukkaista talossa ovat Vili ja Julia, joista Arttu ja Ella eivät erityisesti pidä.

Artun mielestä Vili on ärsyttävä, ja Ella ei puolestaan ole löytänyt yhteistä säveltä Julian kanssa. 

- Minulle tulee sen seurassa tosi outo olo, Ella sanoi.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!