bb

BB-talon asukkaat Niko Saarisen tuomiolla - evankelista-Villelle kylmää kyytiä: "Kaikki ne rukoukset ja parantamiset ovat pelkkää skeidaa!"

19.09.2019 14:33

Big Brother -taloon asteli vajaa kolme viikkoa sitten 14 kilpailijaa. Mukana on liuta hyvin erilaisia ihmisiä, joiden mielipiteet ja arvomaailmat ovat vähintäänkin mielenkiintoisia. Samaa mieltä on myös Seiskan Big Brother -videoblogin vetäjä Niko Saarinen

BB-VALVOMOn kolmannessa jaksossa nähtiin jo otteitta Nikon rajuista mielipiteistä, mutta nyt luvassa on täyttä tykitystä! Niko ruotii jokaisen kilpailijan alusta loppuun, eikä suorasanaiselta palautteelta välty kukaan – oli kyse sitten positiivisesta tai negatiivisesta 

Ville

- Herranjumala, jos haluan jehovantodistajat mun sisälle, niin mä avaan niille oven. Mä en halua katsoa heitä telkkarissa! Kaikki ne saatanan rukoukset ja nikamien parantamiset, niin se on pelkkää skeidaa!

Timo

- Timossa on jotain helvetin seksikästä, en ikinä olis arvannut et BB-talon komein mies on 70 vuotias. Näin Timosta klipin, missä se oli jossain trikooasussa ja olin, että OU MAI GAAD!

Jukka ja Eeva-Leena 

Lue tästä: BB-VALVOMO - Niko Saarinen tylyttää talon asukkaat ja kammoaa Jukan ja Eeviksen seksileikkejä: ”Mietin aluksi, onko ne serkuksia keskenään?"

Kevin 

- Kevin, joka pystyisi loputtomiin puhuu omasta seksuaalisuudestaan… Toi jatkuva mielensä pahoittaminen, ei saa laulaa virolaisia lauluja, miehet ei saa pukeutua naisten vaatteisiin, koska se on halventavaa, mut sit hän saa tehdä niin…

Mira 

- Mamma luuli lähtevänsä 10 viikon bilelomalle. Mamma tuli vailaa, mut mamma ei saakaan bailaa!

Kristian

- Suomen seuraava Big Brother voittaja – Kristianista tulee mieleen ihan Allu Tuppurainen! 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!