Telkkari

BB-Valvomo: Vanhan kauden suihkukamera ällöttää edelleen - katsojat saivat suihkumateriaalia rahaa vastaan: ”Sairasta ja alentavaa!”

09.09.2020 17:31

Uuden Big Brother Suomi -kauden myötä myös BB-Valvomo tekee paluun. Tällä kertaa ohjelmaa juontaa itsekin Big Brotherista tuttu Jonna Saari.

Jonna nähtiin ohjelmassa vuonna 2012. Tuolloinkin katsojat saivat ostaa 24/7-katselupaketin, mutta sen lisäksi katsojilla oli mahdollisuus ostaa melko hämmentäviä lisäpalveluja.

- Suihkukamera... Olisiko se ollut kympin kuussa. Nykyään, kun asiaa ajattelee, se tuntuu aika sairaalta ja alentavalta, miten toisten alastomuudella on saatu sitä materiaalia. Aina, kun kylpyhuoneessa tapahtui jotain, sen näki extrana, Jonna muistelee.

- Osa kauteni naisista luuli, ettei kylpyhuoneessa kuvata lainkaan. He kävivät alasti suihkussa pari viikkoa. Ja kyllähän se kuvattiin.

Jonna myöntää olleensa varovainen alastomuuden suhteen.

- Sheivaaminen ja muu. Piti bikiniä raottaa. Kai sieltä jotain näkyi, mutta ei kai niitä näytetty. Kävin suihkussa bikineissä. Olen saanut joskus kuvia, kun vaihdan rintaliivejä. Kyllähän siinä rinnat näkyvät nanosekunnin ajan. Ne ovat tallessa ikuisesti.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

BB-Valvomo: Artun ja Ellan lemmenleikit näytettiin kaikelle kansalle – keskusteli asioista perheensä kanssa: ”Kaikkihan tietävät, mitä siellä on tapahtunut”

Katso video!

Tässä se vihdoin on! Katso Sedu Koskisen ensimmäinen musiikkivideo - näin herkästi laulaa Zedu De Luca: "Tunteet myllertävät"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!