Telkkari
Katso videot!

BB-Valvomo: Toiseksi sijoittunut Kevin asukkaiden alkoholinkäytöstä: Et pääse samalle tasolle – krapulapäivinä vängättiin viinan määrästä!

13.11.2019 18:02

Kevin oli yksi ennakkosuosikeista Big Brother -kauden alusta asti. Lopulta hän sijoittui kilpailussa toiseksi Kristianin viedessä voiton 57 prosentin äänisaaliilla.

- Tiesin koko ajan tulevani toiseksi. Sanoin jo aika aikaisin, että Kristian voittaa – tai ainakin ajattelin niin. Tiedän, millaiset ihmiset katsovat tosi-tv:tä ja millaisista ihmisistä tykätään. Mielestäni voittaminen olisi ollut taakka, Kevin kertoi.

Lue myös: BB-Valvomo: Big Brotherin voittanut Kristian on vapaaehtoisesti koditon: myös tyttöystävä luopui yhteisestä kodista – Niko Saariselta hämmentynyt reaktio!

Kevin ei juo alkoholia, ja hän koki ristiriitaisia tuntemuksia BB-talossa järjestettyjä juhlia kohtaan.

- Olin todella iloinen, että he saivat juoda. Kannoin innolla viinaa ämpärikaupalla sieltä pihalta. Oli se sillä tavalla rankkaa. Rankinta oli se, kun muut juovat ja pitävät hauskaa, niin et pääse samalle tasolle, vaikka kuinka yrität. Sosiaalinen kanssakäyminen jää, ja vain katsot, kun muut hengaavat.

Lue myös: BB-Valvomo: Niko Saarisen kysymys hiljensi Helmerin ja Anun – Helmeri punastui täysin!

- Sitten se vänkääminen krapula-aamuina, että mihin viinat piilotetaan ja oliko sitä tarpeeksi. Muuten minua ei haittaa. Käyn elämässä muutenkin klubeilla ilman alkoholia.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!