BB-Valvomo: Talosta häädetty Milla laukoo suorat sanat twerkkauksesta hämmentyneelle Evankelista-Villelle: Naisen vartalo ei kuulu vain miehelle!

22.10.2019 17:29

Big Brother Suomesta viime sunnuntaina (20.10.) häädetty Milla on varattu nainen, vaikka hän astelikin taloon sinkkuna. Hän kertoo Niko Saarisen haastattelussa, että pariskunta muuttaa ulkomaille. 

- Edetään päivä kerrallaan ja lähdetään rakentamaan tulevaisuutta yhdessä. Kun soitin hänelle häädön jälkeen, niin tuli niin suuri kyynelryöppy. Oli niin tunnelatautunut puhelu, että sitä ei voi ymmärtää miten hienoilta tuntui kuulla sen toisen ihmisen ääni, Milla kertoo. 

Ville halvensi twerkkaamista

Vapaa-ajallaan Milla harrastaa tanssimista, tarkemmin ottaen twerkkaamista. BB-talossa nainen twerkkasi menemään niin vakuuttavasti, että esimerkiksi Jukan leuka tippui lattiaan useampaan otteeseen. 

TAUSTAA: Big Brother -Milla twerkkasi stringibikineissä porealtaassa - pakarat saivat vedenkin loiskumaan: Jukan ilme kertoo kaiken!

Kaikkia Millan taidot eivät kuitenkaan vakuuttaneet. Evankelista-Ville kutsui twerkkaamista muun muassa naisen halventamiseksi. 

- Mun mielestä se on paskapuhetta. Koitin antaa Villelle esimerkkejä siitä, ettei naisen vartalo kuulu vain miehelle ja ettemme twerkkaa vain muita varten. Kerroin, että twerkkaus on urheilua ja kerroin tanssin juurista, mutta näitä asioita ei haluttu ymmärtää millään tavalla. Milla kertoo. 

Jaksossa päästään myös näkemään kuinka Milla opettaa Nikoa twerkkaamaan - tätä jaksoa et halua missata! 
   

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Eva-Liisa Orupõld

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!