Telkkari

BB-Valvomo: Nikolta yllättävä kommentti tyttöystävästään – ”Hän on olohuoneessa niin sanotusti kalja kädessä”

30.09.2020 16:34

Kolmantena Big Brotherista häädetty Niko saapui BB-Valvomon vieraaksi kertomaan ajatuksistaan lähes kuukauden kestäneen tosi-tv-kokemuksensa jälkeen. Avoliitossa elävä Niko ei pelännyt tekevänsä BB-talossa mitään, mikä olisi vaarantanut hänen parisuhteensa.

- Tyttöystäväni oli mielessäni koko ajan. Muistin koko ajan hänen lohdutuksen sanansa: ”Älä huoli. Vedä loppuun asti, älä luovuta.” BB-talossa olo vain syvensi tunteitani häntä kohtaan, Niko kertoi.

Katso myös: BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Hän on kotioloissa melkoinen touhuaja, ja Niko pitää ruoanlaitosta. Nikon mukaan hän hoitaa kotitöitä avopuolisoaan enemmän.

- Olen enemmän se, joka on keittiössä. Hän on sitten olohuoneessa niin sanotusti kalja kädessä. Minä olen essu päällä ja kokkaan. Siivoan jopa enemmän kuin hän, jos saan sanoa.

- Olet unelmamies, BB-Valvomon juontaja Jonna Saari totesi.

- Välillä ehkä, Niko sanoi pilke silmäkulmassa.

Katso myös: BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

BB-Valvomo: Valehteliko Sami räikeästi tarinoissaan? Tiukkaa tekstiä rajuista juoruista: ”Tietysti ärsyttää, jos yksi nousee framille”

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!