BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Telkkari | 23.09.2020 16:01

Big Brother -talosta toisena häädetty Minna kertoo oman näkemyksensä talon tapahtumista.

Minna saapui BB-Valvomon vieraaksi kertomaan talon tapahtumista. Minnan ja Artun läheiset välit aiheuttivat mielenkiintoisia tilanteita asukkaiden keskuudessa. Kati, Sasa ja Sini aloittivat juorun, jonka mukaan Minna oli kiinnostunut Artusta.

BB-Valvomon juontaja Jonna Saari kysyi Minnalta hänen ja Artun väleistä.

- Haluaisin tietää, miltä ”säpinä” on näyttänyt, jos mitään ”säpinää” on ollut. Meillä oli hyviä keskusteluja, ja Arttu on todella hyvä tyyppi. Jos aletaan vetää säpinäkorttia, voi sen etsiä jostain muualta tällä klaudella. Varmasti pidämme yhteyttä. Jos jotain tulee, niin sitten tulee. En kuitenkaan laskisi sen varaan, Minna sanoi.

Katso myös: BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Kiusasiko Sini?

Keskustelu kääntyi nopeasti Minnan ja Sinin väleihin. Sosiaalisessa mediassa Sinin käytös Minnaa kohtaan koettiin kiusaamisena.

- Itse en kokenut minkäänlaista kiusaamista. Yllätyin siitä, miten sosiaalinen media on ottanut Sinin hampaisiinsa. Haluaisin hieman katkaista siipiä huhuilta ja somepyöritykseltä, koska ei ole mitään, mistä kehittää kohua.

Lopuksi Minna muistutti ihmisiä siitä, miten nopeasti toisen puolustaminen voi muuttua kiusaamiseksi.

- Kun halutaan puolustaa kiusattua, jos näin on käynyt, niin ei se tarkoita sitä, että kiusaajaa pitäisi alkaa kiusata. Se on vain typerää. Tiedän ihmisten haluavan hyvää ja puolustaa, mutta liika on liikaa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!