BB-Valvomo: Big Brotherista ensimmäisenä häädetty Tiia puhuu suunsa puhtaaksi: ”Tästä olen katkera ehkä loppuelämäni ajan!”

Telkkari | 16.09.2020 17:32

Big Brotherista sunnuntaina häädetty Tiia ei peitellyt pettymystään. Hän oli haaveillut Big Brotheriin pääsystä jo parikymmentä vuotta. Tiian BB-taipaleensa päättyi ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan.

BB-Valvomon juontaja Jonna Saari kysyi Tiinalta, harmittaako se, ettei hän päässyt näkemään Big Brother -taloa koskaan.

- Nyt tullaan tähän, josta olen varmasti katkera loppuelämäni ajan. Koko ajan olet ajatellut meneväsi taloon, ja sinulla on ollut jonkinlainen käsitys siitä, miltä talo on näyttänyt viime vuonna. Näin muutamia kuvia etukäteen. Ja mitä.. Mökki oli superhieno juttu. Olen ollut BB-talossa. Ai niin, en olekaan ollut. Olen ollut asukkaana. En ole nähnyt toisia asukkaita ollenkaan, Tiia sanoi.

Katso myösBB-Valvomo: Vanhan kauden suihkukamera ällöttää edelleen - katsojat saivat suihkumateriaalia rahaa vastaan: ”Sairasta ja alentavaa!”

- Olen vähän surullinen puolestasi. Sinulta jäi tietyllä tavalla koko kokemus, vaikka se olisikin ollut lyhyt, Jonna totesi.

- Ehkä joudun hakemaan mukaan ensi vuonna, jotta pääsen taloon, Tiia heitti.

Hän olisi halukas osallistumaan ohjelmaan uudestaan, jos sellainen mahdollisuus tarjoutuisi. Tiia tosin epäili, että hänen taipaleensa jäisi silti lyhyeksi.

- Jos olisin All Stars -kaudella mukana, olisin varmaan taas ensimmäinen, joka lähetetään kotiin. Se on niin helppoa se ärsyttävin… Jos ei olisi ollut tällaista erikoista somekuviota vaan normaali äänestys, olisin varmaan pysynytkin ohjelmassa vielä.

Katso myös BB-Valvomon Ero-extra:

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!