Telkkari
Katso videot!

BB-Valvomo: Amanda Harkimo laukoo suorat sanat ensimmäisestä Big Brother -viikosta: ”Mua ällöttää!”

09.09.2019 18:51

Entinen Big Brother -tähti Amanda Harkimo ei säästellyt sanojaan kommentoidessaan ensimmäisen BB-viikon tapahtumia.

Amanda Harkimo seurasi ensimmäistä Big Brother -viikkoa erittäin intensiivisesti. Etenkin Eeva-Leenan ja Jukan jatkuva pelehtiminen aiheutti melkoisia tunteita tosi-tv-konkarissa.

- Minua ällöttää se ihan sairaasti. Ällötys lähtee siitä, että Eevishän ei käy suihkussa. Hän kertoi käyvänsä suihkussa ehkä kerran viikossa. Sitten siellä harrastetaan seksiä. En ole hirveästi nähnyt Eeviksen pesevän hampaita, Amanda laukoo.

- Sitten muutenkin… He kiehnäävät muiden edessä viltin alla. Käsi menee, näen vaan, kun peitto menee… Minä en kestä, hän jatkaa.

Amandan BB-inhokki Tarina ei ole nostanut pisteitään BB-Valvomon vetäjän silmissä.

- Tarina ärsyttää yhä…en kestä häntä yhtään! Televisiosta lähtee ääni heti, kun tarina alkaa. Kun tarina loppuu, voin laittaa äänet takaisin päälle.

Millaisen murskatuomion ensimmäinen ”bileilta” sai? Miten Amandan ja BB-talosta lähtöpassit saaneen Emman kohtaaminen sujui? Katuuko Amanda omia seksisessioitaan tosi-tv-ohjelmassa? Katso suorasanainen BB-Valvomo!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö paljastavat ensimmäisen Seiska-muistonsa: Kännihaastattelu hävettää!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!