Katso videot!

BB-Valvomo: Amanda Harkimo laukoo suorat sanat ensimmäisestä Big Brother -viikosta: ”Mua ällöttää!”

Telkkari | 09.09.2019 18:51

Entinen Big Brother -tähti Amanda Harkimo ei säästellyt sanojaan kommentoidessaan ensimmäisen BB-viikon tapahtumia.

Amanda Harkimo seurasi ensimmäistä Big Brother -viikkoa erittäin intensiivisesti. Etenkin Eeva-Leenan ja Jukan jatkuva pelehtiminen aiheutti melkoisia tunteita tosi-tv-konkarissa.

- Minua ällöttää se ihan sairaasti. Ällötys lähtee siitä, että Eevishän ei käy suihkussa. Hän kertoi käyvänsä suihkussa ehkä kerran viikossa. Sitten siellä harrastetaan seksiä. En ole hirveästi nähnyt Eeviksen pesevän hampaita, Amanda laukoo.

Lue myös: Kiivas sanasota Big Brother -talossa! Evankelista-Villeltä täystyrmäys Millan twerkkausesitykselle: ”Sama kuin heiluttaisin helikopteria!”

- Sitten muutenkin… He kiehnäävät muiden edessä viltin alla. Käsi menee, näen vaan, kun peitto menee… Minä en kestä, hän jatkaa.

Lue myös: Big Brother -talossa seksiä harrastanut Eeva-Leena häpeissään: ”Se oli viides päivä – selkäranka on kuin puutarhaletku!”

Amandan BB-inhokki Tarina ei ole nostanut pisteitään BB-Valvomon vetäjän silmissä.

- Tarina ärsyttää yhä…en kestä häntä yhtään! Televisiosta lähtee ääni heti, kun tarina alkaa. Kun tarina loppuu, voin laittaa äänet takaisin päälle.

Millaisen murskatuomion ensimmäinen ”bileilta” sai? Miten Amandan ja BB-talosta lähtöpassit saaneen Emman kohtaaminen sujui? Katuuko Amanda omia seksisessioitaan tosi-tv-ohjelmassa? Katso suorasanainen BB-Valvomo!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Tanssijakaunotar Laura Allonen on intersukupuolinen: Häpesin itseäni pitkään

Katso video!

”Tarjolla herrain herkkuja!” Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari antaa lihalle kyytiä – katso laiskan kotikokin grillireseptit

Noora Karma ei halua laulaa yleisön edessä: nauhoitti kuitenkin Sunrise Avenuen hitin – tältä hän kuulostaa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!