bb-milla

BB-Milla sairastui ala-asteella syömishäiriöön ja masennukseen: "Pitää vain muistaa taistella"

18.10.2019 11:33

Big Brotherissa käytiin torstai-iltana useita syvällisiä keskusteluja. Jukka kertoi vaikeista nuoruuden ajoistaan, Kevin perheensä jättämisestä Viroon ja Milla masennuksestaan.

- Nyt elää sitä elämää, että uskaltaa puhua unelmistakin, että on unelmia, niin on aika siistiä, kun niitä ei oo aiemmin ollu ollenkaan. Silloin kun on vaikeaa pitää vain muistaa taistella. Se taistelu oikeasti kannattaa aina, Milla kertoi ja puhkesi itkuun.

Kun Milla oli saanut tarinansa kerrottua, kehuivat Jukka ja Helmeri nuoren naisen elämäniloa. 

- Susta on kyllä ihana nähdä, miten iloinen sä oot joistakin ihan pikkujutuistakin, Jukka kehuu.

- Elämänilo paistaa susta, Helmeri totesi.

Lue lisää: Big Brother Suomi: Kevin ahdistui asukkaiden alkoholinkäytöstä: "Toivon, että tänne ei tuotais enää alkoholia"

Koulussa ei välitetty 

Milla sairastui syömishäiriöön jo neljännellä luokalla. Hän kertoi saaneensa apua vasta lukiossa, kun hän oli tarpeeksi vahva hakemaan sitä itse. Ala-asteella Millan rajuun laihtumiseen ja itsensä satuttamiseen ei puututtu millään tavalla. 

- Koulussa koin, että mun tilanne nähtiin, mutta sille ei tehty mitään. Arvet näkyi, ja liikuntatunnilla opettaja kommentoi, mutta sitä ei ikinä viety pidemmälle, Milla kertoi  reilu muutama viikko sitten. 

Lue myös: Big Brother -Milla kertoi rankasta taustastaan: Olen tuntenut häpeää ja pitänyt itseäni huonompana ihmisenä!

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!