Telkkari

BB-Kevin avautuu elämästään muunsukupuolisena: Sisarukset nokittelevat, näen perhettäni vain harvoin!

03.10.2019 17:04

Big Brother -talossa on torstaiaamuna käyty syvällisiä keskusteluja perhesuhteista sekä uskonnosta.

TAUSTAA: Big Brotherin evankelista-Ville paasaa uskonnoista - tulilinjalla katolilaisuus: Se on porttokirkko! 

Itsensä muunsukupuoliseksi identifioiva Kevin paljasti, että hän on kertonut muille asukkaille enemmän kuin omalle perheelleen, esimerkiksi syväluotaavasti omasta seksuaalisuudestaan. Hän ei virallisesti ole muunsukupuolinen, koska sellaista vaihtoehtoa ei viranomaisten asiakirjoissa ainakaan toistaiseksi ole olemassa!

Vaikea asia

Muunsukupuolisuus on aiheuttanut vaikeitakin tilanteita Kevinin perheen kesken. Hän paljastaa joutuneensa sisaruksiensa nokiteltaviksi.

- Kyl ne on ottanut sillee sen homouden ja sellasen feminiinisyyden ihan hyvin vastaan, mut kyl mä oon vähän saanut semmosta nokittelua. Kyl mulla on esim. vähän huonontuneet suhteet mun isoveljeen sellasen nokittelun takia.

Lue myös: Big Brother Suomi: Muunsukupuolinen Kevin voisi perustaa Tarinan kanssa perheen - perussuomalaisia kannattava Mira ei ymmärrä: "Mä nään katastrofin"

bb

Perhetapaamiset harvassa

Anun ja Miran oli vaikea ymmärtää Kevinin vaikeita perhesuhteita, sillä he itse ovat läheisiä omien perheenjäseniensä kanssa. 

- Yritän kertoa kaikille, joiden kanssa olen useammin tekemisissä. Jos mä tapaan ihmisen ja oon sillee, et tätä ihmistä mä tuun tapaamaan usein, nii mä yritän kertoa heti. 

Perhettään Kevin tapaa vain harvoin. 

- Mä en kerro mun perheelle mun elämästä ollenkaan.

Katso myös BB-VALVOMON uusin jakso - vieraana Tarina! 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:pasi murto & nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!