fbq
Telkkari
04.09.2019 18:05
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Helmeri
BB-Helmerin auto tuhottiin järkyttävällä tavalla: Minulla ei ollut vakuutuksia!
Telkkari
04.09.2019 18:05
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Helmeri muisteli BB-talon asukkaille viime keväänä tapahtunutta ikävää tilannetta. Tuolloin hänen autonsa joutui rajun ilkivallan kohteeksi.

- Itäkeskuksessa on näkövammaisten Iiris-keskus, niin se on yhteistyössä Marjaniemen siirtolapuutarhan alueen kanssa. Asukkaat saavat jättää auton sinne asiakaspaikoille autot. Jätin autoni sinne perjantaina. Lauantaina naapurit tulivat kysymään, oliko parkissa ollut Toyota Yaris minun, ja he kehottivat minua käymään katsomassa sitä. Tuulilasi oli potkittu sisään, molemmat peilit potkittu irti, etuovi potkittu sisään ja katto pompittu kasaan. Lompakkoni oli siellä sisällä, ja sen olisi saanut otettua tuulilasin kohdalta, Helmeri muisteli.

Lue myös: Big Brother Suomi -Helmeri on puoliksi islantilainen - löysi perheensä YouTube-videon kautta: "Isän, siskon ja kolme veljeä"

Hän harmitteli sitä, että kaikki muut parkkipaikalla olleet autot olivat koskemattomia.

- Se oli perseestä. Ensin ajattelin, että auto menee varmaan lunastukseen, mutta korjasin sen.

Lue myös: Panseksuaali BB-Tarina ja avoin parisuhde Runo-rakkaan kanssa: "Tietysti siinä tuntee monenlaisia tunteita, kuten mustasukkaisuutta!"

Kristian kysyi, saiko Helmeri hoidettua vauriot vakuutuksen avulla,

- Ei minulla ole vakuutusta siinä. Se on niin vanha auto, ettei minun kannata pitää kuin liikennevakuutusta. Kaikki korjaukset maksoivat noin 500 euroa. Hakkasin katon sisältä kumivasaralla paikalleen. Sisällä on sellaisia mustia jälkiä. Auto on vähän sellainen elämää nähnyt.