BB-Helmeri järkyttävässä auto-onnettomuudessa - senioripariskunta katon kautta penkalle: "Vanha mies sekoitti kaasun ja jarrun"

Telkkari | 04.09.2019 16:05

Helmeri, Kristian, Milla, Emma, Ville ja Kevin istuivat BB-talonsohvilla, ja Kristian tiedusteli, oliko kukaan ollut auto-onnettomuudessa. 

- Ajoin pakettiautolla Viikin liikenneympyrässä. Yhtäkkiä perästä kuului kunnon pamaus. Se kuulosti siltä, kuin joku olisi lyönyt pesäpallomailalla. Katsoin peileistä, niin siellä meni pieni Toyota penkalle ja otti pari pientä koivua mukaansa. Auto meni pari kertaa ympäri, Helmeri kertoi.

Lue myös: Big Brother Suomi: Evankelista-Ville onkin todellinen mestarivalehtelija – asukkailla ei ole hajuakaan totuudesta!

Hän kertoi ajaneensa pakettiautonsa tien reunaan ja käyneensä tarkistamassa tilanteen.

- Siellä oli vanha pariskunta pää alaspäin. Paikalle soitettiin ambulanssi. He selvisivät hengissä. Minulle soitettiin jälkikäteen. Se vanha mies, joka ajoi autoa, oli sekoittanut kaasun ja jarrun. Hän oli hätääntynyt ja painanut lisää kaasua. Siinä hän törmäsi minuun, painoi vaan kaasua senkin jälkeen ja auto meni penkkaan. Kuulemma miehen kortti laitettiin sivuun sen jälkeen.

Lue myös: Big Brotherissa kiivas keskustelu: evankelista-Ville tuomitsi seksuaalivähemmistöt – sai Kevinin järkyttymään: Tuntuupa pahalle!

TUNNETKO BIG BROTHER SUOMI -KILPAILIJAN? KERRO MEILLE JUORU JA TIENAA RIIHIKUIVAA RAHAA!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!