fbq
Telkkari
09.08.2019 12:33
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: REX
BB-logo
Australian Big Brotherista tuttu transseksuaali Miriam löytyi kuolleena - oliko kyseessä itsemurha vai henkirikos?
Telkkari
09.08.2019 12:33
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: REX

Miriam Rivera herätti huomiota vuonna 2004 Australiassa ja ympäri maailmaa, kun hän tähditti nimeään kantavaa ja kohuttua tosi-tv-ohjelmaa. Sen idea oli samankaltainen kuin Bachelorettessa.

There’s Something About Miriamin jaksoissa kuusi komeaa nuorta miestä tavoitteli tuolloin 21-vuotiaan Miriamin suosiota. Myöhemmin näille selvisi, että Miriam on transseksuaali. 

Kohuohjelman jälkeen Miriam vieraili Australian Big Brotherissa. Tämän vuoden kevättalvella Miriam löytyi kuolleena Meksikosta, Hermosillosta. Hän oli syntyjään meksikolainen, mutta asui elämänsä aikana ympäri maailmaa. Kuollessaan hän oli 38-vuotias. 

Escort

Mediatietojen mukaan Miriamin elämä oli ajautunut viime kymmenen vuoden aikana oudoille urille.

Brittilehti Mirror kertoi vuonna 2010, että hän työskenteli prostituoituna Britanniassa. Miriam oli ryhtynyt alalle rahantarpeen takia, sillä vuonna 2007 hän joutui vakavaan onnettomuuteen ja tarvitsi kallista sairaalahoitoa. Aihetta käsitelleessä haastattelussa hän sanoi, että elämä maksullisena seuralaisena oli mukavaa.

- Tapaan menestyneitä, komeita liikemiehiä, jotka haluavat olla transseksuaalin kanssa. He vievät minua matkoille ja hienoille illallisille, hän kertoi.

Miriam avioitui newyorkilaisen Daniel Cuervon kanssa, eikä ole tiedossa, jatkoiko hän seksityötä vielä naimisissa ollessaan. 

Daily Star

Kuvakaappaus: Daily Star

Mitä tapahtui?

Itse kuolemantapaukseen liittyy monia avoimia kysymyksiä. Daily Starin mukaan Miriam löytyi hirttäytyneenä, mutta virallista ruumiinavausta ei tehty, ennen kuin ruumis tuhkattiin.

Kyseessä saattoi olla itsemurha, mutta hänen läheistensä mielestä hän joutui henkirikoksen uhriksi. Miriam oli puhunut julkisuudessa paljon meksikolaisten rikosllisliigojen harjoittamaa ihmiskauppaa ja ihmissalakuljetusta vastaan.

Edit: Korjattu tekstistä lukuisia kirjoitusvirheitä kello 16:54. Alun perin julki oli mennyt tarkastamaton versio.