Katso videot!

Au pairit Miamissa -sarjan uudet tähdet julki: mukana Seiskan tähtityttö - poseerasi rohkeasti bikineissä!

Telkkari | 06.03.2018 16:01

Au pairit -sarjan viidennellä kaudella seurataan nuorten suomalaisten elämää aurinkoisessa Miamissa. Matkaan lähtevät Jane Hölsö, Joona Koivisto, Matleena Pulkkinen ja Neea Autio, joista jokainen haluaa kokeilla siipiensä kantavuutta kaukana kotoa.

Jane: ”Olen helposti ärsyyntyvä ja mustavalkoinen. Ja perusnegatiivinen”

jane

Seinäjoella asuva 21-vuotias Jane Hölsö on myyjä ja amerikkalaisen jalkapallon cheerleader-valmentaja. Jane on räiskyvä persoona, jolla on omien sanojensa mukaan murskaamaton itsetunto. Jane on kyllästynyt täyteen kalenteriin ja odottaa au pair -ajasta tervetullutta irtiottoa kiireiseen arkeen ja Suomeen.

Jane on viettänyt Suomessa aikaa amerikkalaisten pelaajien kanssa, ja hänestä on mahtavaa päästä lajin syntyseuduille. Jane seurustelee Brettin kanssa, joka pelasi kesän Suomessa ja on nyt palannut Amerikkaan. Jane toivoo, että Brett matkustaa mahdollisimman pian Miamiin tapaamaan häntä. Mutta koska tämän naisen elämästä ei yllätyksiä ja käänteitä puutu, ei asia olekaan niin yksinkertainen.

Jane on tuttu Seiskan lukijoille, sillä hän poseerasi muutama vuosi sitten Seiskan Tähtityttönä.

KATSO VIDEO: Au pair -Jane poseeraa rohkeasti bikineissä Seiskan Tähtityttö-kisassa!

Joona: ”Haluan tulla avoimemmaksi, rohkeammaksi ja itsevarmemmaksi”

Joona

Joona Koivisto on 20-vuotias, Kauhajoella vanhempiensa kanssa asuva maalaispoika. Joona on käynyt lukiota viisi vuotta, mutta tulevaisuudensuunnitelmat eivät ole kirkastuneet, joten nyt on korkea aika kokeilla jotakin muuta.

Joona haluaa itsenäistyä ja lakata miettimästä, mitä muut hänestä ajattelevat. Kaverit kuvailevat Joonaa draamakuningattareksi, vaikka hän onkin aluksi uusien ihmisten kanssa ujon oloinen. Yksi syy varautuneisuuteen saattaa olla se, että Joona on joutunut kokemaan koulukiusaamista. Joona on avoimesti homoseksuaali eikä hänellä ole juurikaan kaltaisiaan ystäviä kotiseudullaan.

Matleena: ”Olen kunnianhimoinen ja fiksu”

Matleena

18-vuotias porvoolainen Matleena Pulkkinen kuvailee itseään sosiaaliseksi, määrätietoiseksi ja fiksuksi – mutta toisinaan hän saattaa omien sanojensa mukaan puhua ennen kuin ajattelee. Matleena aikoo hakea lukion jälkeen opiskelemaan lääkäriksi. Hän haaveilee työskentelevänsä tulevaisuudessa ulkomailla, ja matka au pairiksi on askel lähemmäs unelmaa. Matleena on juuri eronnut poikaystävästään, mutta ei suinkaan aio jäädä suremaan vaan ottaa kaiken irti kuumasta Miamista!

Matleenalla ei ole juurikaan kokemusta lastenhoidosta. Hänellä on edessään muitakin haasteita, sillä hän ei ole tottunut heräämään aikaisin tai siivoamaan.

Neea: ”Olen vastuullinen ja tarkka”

Neea

Hämeenlinnasta kotoisin oleva Neea Autio on nelikon järki ja omatunto. Hän on tunnollinen ja toimelias, mutta ei myöskään epäröi kertoa mielipiteitään tai puuttua epäkohtiin. Poikaystävä Larin mukaan Neea ei kauaa katsele vääryyttä vaan puuttuu asioihin.

Neea asuu Larin kanssa ja usean kuukauden ero mietityttää häntä. Neealla on au paireista eniten kokemusta lastenhoidosta, sillä hän on hoitanut paljon pienempiä sisaruksiaan. Hän haaveilee myös saavansa tulevaisuudessa ison, oman perheen.
 
Neea arvostaa siisteyttä ja terveellistä, rakkaudella tehtyä ruokaa. Hänelle olisi kauhistus, mikäli Miamissa odottaisi epäsiisti perhe, jonka ateriat ovat pääosin pakastealtaasta tai hampurilaisravintolasta.

Au pairit Yle TV2:ssa torstaina 29.3. ja samalla koko kausi julkaistaan Yle Areenassa.

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Yle
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!