Asianajajana sekä varatuomarina työskentelevä BB-Sini laukoo suorat sanat uhrien asemasta Suomen oikeusjärjestelmässä: "Sehän on aivan paska!"

Telkkari | 07.09.2020 15:36

Porilainen asianajajana ja varatuomari Sini, 33, avautui Big Brother -talossa mielipiteistään Suomen oikeusjärjestelmästä. BB-porukka keskusteli siitä, mitä aiheita he haluavat tuoda ilmi BB-talossa. 

- En mä nyt tullut tänne miksikään lähetyssaarnaajaksi, mutta tavallaan, että... Sillai, että Instagram-profiilini olen tehnyt juristiprofiiliksi, Sini selitti.

Lue myös: Seiskan toimittaja testasi: tällaista oli asua Big Brother -talossa kaksi päivää: Vedin lärvit, unohdin kamerat ja juttujeni suodattamisen täysin!

Sinin mukaan hän haluaa käyttää some-tiliään siihen, että hän avaa ajatuksiaan myös rikosten uhrien näkökulmasta Suomessa.

- Koska oikeusjärjestelmässä on niin paljon epäkohtia, olen sinne tavallaan avannut mun ajatuksia siitä ja myös miettinyt uhrien asemaa Suomessa. 

- Sehän on aivan paska Suomessa. Se on niin paska! Rikoksesta epäillyllä ja syytetyllä on niin paljon kaikkia eri oikeuksia. Mutta uhrit unohdetaan ihan täysin, Sini totesi.

Lue myös: Big Brother -Sini on asianajaja ja varatuomari – pelkää ohjelman vaikuttavan uraan: Olen miettinyt sitä jo keväästä asti! 

Koko porukka keskusteli aiheesta innokkaasti, ja monet ottivat kantaa keskusteluun. 

- Jos joku tekee verorikoksen tai syyllistyy talousrikokseen, niin ne voi jopa päästä eduskuntaan päättämään asioista, Minna kauhisteli.

Sini kertoi myös millaisia rikosasioita hän on käsitellyt uransa aikana. 

- Talousrikosten asioita, niitä en ole tehnyt ollenkaan. Toinen asia mitä tykkään tehdä aivan sairaasti on vastaajien auttamista huumausainerikosasioissa. Se on niin oma maailmansa, tavallaan tykkään siitä, Sini totesi.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!