Arman Alizad ystävystyi kohutun ihmis-Kenin kanssa: Rodrigo on herkkä tyyppi!

Telkkari | 23.09.2018 09:55

Toimittaja Arman Alizad, 47, on palannut muutaman vuoden tauon jälkeen maailmalle. Tälläkin kaudella hän joutuu jälleen keskelle hengenvaarallisia tilanteita ja huikeita seikkailuja.

Ennen kuolemanvaaraa Arman ja viimeinen ristiretki -sarja uppoutuu kuitenkin kauneusleikkausten ihmeellisen maailmaan. Arman nimittäin tapasi Yhdysvalloissa ihmis-Keninä tunnetun Rodrigo Alvesin, 35, jolle on tehty kymmeniä plastiikkakirurgisia operaatioita.

Lue myös: Televisio teki Arman Alizadista miljonäärin – nostaa silti maltillisesti palkkaa!

Arman halusi selvittää, millainen ihminen kaikkien leikkausten takaa paljastuu. Suomalaistoimittaja otti yhteyttä tv-persoonaan sosiaalisen median kautta.

– Luin hänen somepäivityksiään, ja minulle tuli tunne, että Rodrigo on pohjimmiltaan todella herkkä tyyppi. Teksteissään hän vaikutti aivan erilaiselta kuin mitä hänestä maailmalle esitetään. Ehkä hän kiinnostui minusta juuri siksi, että olin jotenkin nähnyt hänen lävitseen, Arman arvioi Seiskalle.

Arman Alizad ja Rodrigo Alves ovat pitäneet yhteyttä toisiinsa myös kuvausten jälkeen.
Arman Alizad ja Rodrigo Alves ovat pitäneet yhteyttä toisiinsa myös kuvausten jälkeen.

 

Lue myös: Arman Alizad kohtasi Ihmis-Ken Rodrigo Alvesin uudessa ohjelmassaan: ”Seisoin vieressä, kun Rodrigolta poistettiin neljä kylkiluuta!”

Aivot tottuvat

Herrojen ensi tapaaminen oli ikimuistoinen. Haastattelun aikana Rodrigo pyysi Armania puristamaan hänen rintaansa. Ihmis-Kenin keskivartalo on täynnä silikonisia lihaksia.

– Se oli muuten ensimmäinen kerta, kun minulla oli silikonitissi kädessä. Implantteihin olen koskenut aiemmin Suomessa mutten koskaan paikalleen asennettuihin, Arman naurahtaa.

Lue myös: Tv-ohjelmat tekivät Arman Alizadista miljonäärin – ”Raha on väärä motiivi tähän työhön!”

Tv-seikkailija myöntää, että vei hetken tottua Rodrigon poikkeukselliseen ulkonäköön.

– Pakko myöntää, että aluksi katsoin hänen nenää, huulia ja hiusrajaa, kun aivot yrittivät prosessoida näkemäänsä. Mutta jo parin päivän jälkeen puhuimme kuvaajani Tuukan kanssa, ettei kumpikaan kiinnittänyt huomiota Rodrigon erilaisuuteen. Oli hauska huomata, että aivot tottuvat näin nopeasti.

Armanin mukaan Rodrigo oli harvinaisen avoin haastateltava. – Kysyin häneltä, taisteletko ikääntymistä vastaan. Rodrigo vastasi haluavansa olla Peter Pan, aina nuori.
Armanin mukaan Rodrigo oli harvinaisen avoin haastateltava. – Kysyin häneltä, taisteletko ikääntymistä vastaan. Rodrigo vastasi haluavansa olla Peter Pan, aina nuori.

 

Lue myös: Arman Alizad avautuu heikkoudestaan: Ruoskin itseni masennukseen!

Yksi jätkistä

Arman vietti ihmis-Kenin seurassa kokonaisen viikon. Samalla hän yritti saada selvyyttä, miksi Rodrigo näyttää jatkavan ulkonäkönsä muuttamista loputtomiin.

– Parhaan vastauksen antoi lääkäri, jonka mukaan syy on minäkuvan vääristymä. Hän sanoi, ettei Rodrigo ole varmaankaan koskaan tyytyväinen.

Vierailun jälkeen Arman on pitänyt yhteyttä ihmis-Keniin.

– Kysymme säännöllisesti toistemme kuulumisia. Lukisin asian niin, että olemme hyviä kavereita.

– Rodrigo on kokemukseni perusteella superkiltti ja huumorintajuinen mies. Onni hänen elämässään tulee siitä, että saa tehdä, mitä haluaa. Ulkonäköä lukuun ottamatta Rodrigo on kuin kuka tahansa jätkä.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto, Nelonen ja All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!