fbq
Telkkari
31.03.2022 18:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Allerin arkisto
Amanda Ahola
Amanda Ahola haluaa olla elävä seksinukke - yhdysvaltalaislääkärit yllättyvät oudosta pyynnöstä kauneusohjelmassa
Telkkari
31.03.2022 18:00
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Allerin arkisto

Suomalainen Amanda Ahola pyytää yhdysvaltalaiskirurgeilta apua kauneusleikkausmokiin keskittyvissä tv-ohjelmassa. 

Suomalaisen Amanda Aholan suurin haave on olla elävä seksinukke. Haaveiden esteenä on kuitenkin se, että hänelle on tehty pieleen mennyt kauneusleikkaus, jonka vuoksi hän oli vähällä kuolla. Amanda pyytää apua ongelmaansa Botched: Mokatut kauneusleikkaukset -amerikkalaissarjassa, jossa kauneuskirurgit auttavat kauneusleikkauksista seuranneissa ongelmissa. 

Lue myös: Kuva julki! Tässä on aikuisviihdetähti Amanda Aholan uusi rakas: espanjalainen it-nörtti hurmasi povipommin – ”Hänen älykkyysosamääränsä lähentelee neroa!

Amandan esiintymisestä sarjassa uutisoitiin vuonna 2018, ja nyt jakso nähdään Suomessa Ava-kanavalla torstaina 31.3. Amanda nousi tuolloin julkisuuteen, kun yhdysvaltalainen Barcroft TV teki hänestä minidokumentin. Sen jälkeen hän on paistatellut aika ajoin mediassa. 

Amanda haluaa suurentaa entisestään rintojaan paikallispuudutuksessa. Aiemmassa rintaleikkauksessa Amanda vajosi koomaan. 

– Olen Amanda Suomesta. Olen melkein kuollut kauneusleikkauksieni vuoksi. Suurin unelmani on olla elävä seksinukke, Amanda selostaa ohjelmassa kameroille. 

Lue myös: Postimies piinasi! Budapestistä paennut aikuisviihdetähti Amanda Ahola avautuu järkyttävästä kokemuksestaan: ”Muistan sen lopun ikääni!”

Amanda kertoo olleensa kahdeksanvuotias, kun hän kuuli ensimmäisen kerran kauneuskirurgiasta. Hän päätti, että haluaa aikuisena sellaiseen. 18-vuotiaana Amandan haave kävi toteen, kun hän matkusti Viroon rintojen suurennukseen. Ne eivät kuitenkaan olleet niin isot kuin Amanda olisi halunnut. Pian kauneusleikkauksista hänelle tuli pakkomielle. 

Amanda kertoo kameroille, kuinka nauttii siitä, kun ihmiset pitävät häntä erikoisena ja hullunakin.

Amanda Ahola
Amanda Ahola hakee apua televisiossa.

 Mukana ohjelmassa on myös hänen poikaystävänsä Aleksi. Pariskunta on sittemmin eronnut. 

Lue myös: Aikuisviihdetähti Amanda Ahola pelkäsi henkensä edestä – pakeni vainoajaa Espanjaan!

Ohjelman kirurgit ovat ällikällä lyötyjä, kun Amanda kertoo vastaanotolla haaveistaan. 

– Ne eivät näytä tarpeeksi feikeiltä minun mielestäni, Amanda toteaa rinnoistaan. 

Botched: Mokatut kauneusleikkaukset torstaina 31.3. kello 21.05 Avalla. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »