Telkkari

Alma Hätönen Big Brother Suomi-ohjelman juontajaksi - myös nämä kansansuosikit ovat mukana!

09.07.2019 11:14

Big Brother Suomi tekee syyskuussa näyttävän paluun televisioon. Asukkaiden elämää päästään seuraamaan 10 viikon ajan Jimiltä ja Ruudusta. Ylex-kanavalla juontanut Alma Hätönen jätti pestinsä tammikuussa, ja n1yt Nelonen kertoo, että Alma nähdään yhtenä Big Brotherin juontajista.

Aisaparina kaunottarella ovat Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, sekä legendaarinen BB-juontaja Elina Kottonen

- BB:n viikkolähetysten juontaminen on mulle unelmien täyttymys ja sellainen ympyrä sulkeutuu -juttu. Muistan katsoneeni Elinan juontamaa BB:tä kotona ehkä 10 vuotta sitten ja miettineeni, että tota mä haluan tehdä, vitsit BB:tä kun pääsisi joskus tekemään. Ja tässä mä nyt olen, Alma Hätönen iloitsee tiedotteessa.

Ohjelman tärkeimmät tapahtumat nähdään joka ilta maanantaista lauantaihin koosteena suorassa Big Brother Suomi -lähetyksessä. 

Vuoropäivin Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen luotsaamassa puolitoistatuntisessa ohjelmassa talon tapahtumia puidaan vaihtuvien vieraiden kanssa suorana lähetyksenä REDIin rakennetulta studiolta joka ilta. 

Viikko huipentuu sunnuntai-iltaan, Redi-kauppakeskuksessa kuvattavaan livelähetykseen, jonka juontaa Kottonen. 

. Kun BB:tä seuraa, niin sitä kannattaa seurata täysillä. BB on realityohjelmien kuningas, sunnuntain livelähetysten juontaja Elina Kottonen kertoo. 

Big Brother Jimillä 1. syyskuuta alkaen. 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!