Alma etu

Alma Hätönen Big Brother Suomi-ohjelman juontajaksi - myös nämä kansansuosikit ovat mukana!

09.07.2019 11:14

Big Brother Suomi tekee syyskuussa näyttävän paluun televisioon. Asukkaiden elämää päästään seuraamaan 10 viikon ajan Jimiltä ja Ruudusta. Ylex-kanavalla juontanut Alma Hätönen jätti pestinsä tammikuussa, ja n1yt Nelonen kertoo, että Alma nähdään yhtenä Big Brotherin juontajista.

Aisaparina kaunottarella ovat Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, sekä legendaarinen BB-juontaja Elina Kottonen

- BB:n viikkolähetysten juontaminen on mulle unelmien täyttymys ja sellainen ympyrä sulkeutuu -juttu. Muistan katsoneeni Elinan juontamaa BB:tä kotona ehkä 10 vuotta sitten ja miettineeni, että tota mä haluan tehdä, vitsit BB:tä kun pääsisi joskus tekemään. Ja tässä mä nyt olen, Alma Hätönen iloitsee tiedotteessa.

Ohjelman tärkeimmät tapahtumat nähdään joka ilta maanantaista lauantaihin koosteena suorassa Big Brother Suomi -lähetyksessä. 

Vuoropäivin Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen luotsaamassa puolitoistatuntisessa ohjelmassa talon tapahtumia puidaan vaihtuvien vieraiden kanssa suorana lähetyksenä REDIin rakennetulta studiolta joka ilta. 

Viikko huipentuu sunnuntai-iltaan, Redi-kauppakeskuksessa kuvattavaan livelähetykseen, jonka juontaa Kottonen. 

. Kun BB:tä seuraa, niin sitä kannattaa seurata täysillä. BB on realityohjelmien kuningas, sunnuntain livelähetysten juontaja Elina Kottonen kertoo. 

Big Brother Jimillä 1. syyskuuta alkaen. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!