Timo Honkala on alkuperäinen Turbo.

Alkuperäiseltä Turbolta tylyä ryöpytystä Aki Mannisen gladiaattorille – soimaa harrastelijaksi: Jokainen näkee paljaalla silmällä!

22.09.2017 09:00

Yksi 1990-luvun tv-tapauksista, legendaarinen Gladiaattorit, rynnistää pian telkkariin täysin uudistettuna versiona. Moni odottaa mielenkiinnolla, miten 25 vuoden takainen jymymenestys on päivittynyt 2010-luvulle.

Kaikki eivät kuitenkaan hypi tasajalkaa riemusta. Osa ohjelman alkuperäistähdistä on käärmeissään tavasta, jolla Nelonen marssittaa uudet gladiaattorit taisteluareenalle.

Seiska sai haastattelun Timo ja Anki Honkalalta, jotka ovat alkuperäisohjelman Turbo ja Cobra. Heidän tunnetuksi tekemät nimet kuuluvat nyt uusille gladiaattoreille: Nelosen versiossa Turbona tuhojaan tekee Aki Manninen, Cobrana taasen voimailee Terhi Lumme.

Kehonrakennuksessa kymmeniä kiloja jalometallia mitalien muodossa voittanutta Timoa alkaa kovasti hymyilyttää kysyttäessä, millaisia ajatuksia uusi Turbo herättää.

– Noh, jokainen voi nähdä meidän kahden välisen eron ihan paljaalla silmällä. On eri asia olla ammattilainen kuin vain harrastella ja juontaa jotain dieettiohjelmaa!

Tältä näyttää Nelosen versio Turbosta:

Aki Manninen on uusi Turbo.

Suorapuheinen Timo viittaa kommentillaan Aki Mannisen tv-historiaan: porilainen köriläs on nähty muun muassa Akin ja Ritan rakkausdieetit -realityssä. Timon mielestä moinen mies ei vain voi olla uusi Turbo.

– Ei ole mitään uutta Turboa. Minä olen Turbo. Minut tunnetaan töissä ja kaikkialla muuallakin Turbona.

Timo ehdottaakin Akille uutta nimeä ohjelmaan:

– Terapeutti varmaan sopisi paremmin, kun hän kerran jakaa niitä kaikkien haukkumia parisuhdeneuvoja blogissaan. Hahhahhaa!

Timo Honkala on alkuperäinen Turbo.

Jos Timolta kysytään, Nelosen olisi ehdottomasti kannattanut hankkia hänet myös uuden Gladiaattorit-version tähdeksi. Sillä:

– Mikäli meikäläinen olisi kelpuutettu mukaan, he olisivat saaneet miljoona katsojaa, koska kaikki olisivat halunneet nähdä, missä kunnossa Turbo tänä päivänä on!

Kaikesta huolimatta vanhan liiton atleetit aikovat katsoa uusia jaksoja tarkalla silmällä.

– Ilman muuta aiomme. Ja tiedämme kyllä, että siellä on muutama todella kova tapaus sekä gladiaattorina että kilpailemassa, väkivahva aviopari kehaisee.

Lue lisää alkuperäisistä Cobrasta ja Turbosta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto, Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!