Telkkari

23-vuotias Lassi halvaantui mopo-onnettomuudessa: kuolema oli lähellä - osallistuu nyt Gladiaattoreihin!

10.05.2019 19:33

Sunnuntain Gladiaattorit-jaksossa kilpaileva tamperelainen Lassi Lappi, 23, joutui mopo-onnettomuuteen 15-vuotiaana. Sairaalassa ensimmäinen ennuste oli, ettei hän välttämättä selviä. Seuraavan ennusteen mukaan Lassi jäisi aivokuolleeksi ilman tietoisuutta mistään.

Lassin elintoiminnot alkoivat kuitenkin palautua, mutta hänen kehonsa koko vasen puoli oli halvaantunut. Hoidot ja fysioterapia auttoivat nuorta tamperelaista, ja hän alkoi kuntoutua hiljalleen peitoten kaikki ennusteet.

Lue myös: Onko tässä kaikkien aikojen kuumin Gladiaattorit-kilpailija? Latinopalomies Tommy on timmissä kunnossa – kuvat!

Opetteli kaiken uudestaan

Onnettomuuden ja sitä seuranneen halvaantumisen jälkeen Lassi joutui opettelemaan puhumaan ja kävelemään uudestaan. Sunnuntain Gladiaattorit-jaksossa hän kertoo, että onnettomuus muutti häntä ihmisenä.

- Onnettomuus muutti ajattelutapaani. Mottoni onkin: ei kannatta ottaa yhtäkään askelta, jos se ei vie eteenpäin, Lassi kertoo.

Nykyään Lassi treenaa intohimoisesti, ja hän kilpailee fitness-urheilussa. Hän toivoo ahkeran treenaamisen tuottavan toivotun tuloksen sunnuntai-illan jaksossa.

- Olen valmistautunut Gladiaattoreihin systemaattisella salitreenillä. Kilpailun voittaminen merkitsisi minulle sitä, että olen onnistunut tekemässäni ja voittanut itseni moninkertaisesti.

Gladiaattorit MTV3-kanavalla sunnuntaina klo 19.30.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!