15-vuotias rakastui 22 vuotta vanhempaan: ”En halua olla papannu***jan seurassa!”

Telkkari | 14.03.2016 13:30

Nelosen kohua herättänyt Kielletty rakkaus –sarja alkaa tänään maanantaina (14.3.). Ensimmäisessä jaksossa kuullaan 22-vuotiaan Mirannan ja hänen yli 20 vuotta vanhempi aviopuolisonsa Jarkon tarina. Miranna ihastui Jarkkoon nähtyään tämän Talent Suomi -ohjelmassa vuonna 2007.

Kaksikko sopi tapaamisen Mirannan otettua Jarkkoon yhteyttä tämän yhtyeen nettisivujen kautta. Treffit oli sovittu fanitapaamisena.

- Jarkko todella otti sen fanitapaamisena, mutta minulle se oli vähän ensitreffien tyylinen. Tapaaminen päättyi ensisuudelmaan. Olin täyttänyt 15 vuotta päivää aikaisemmin, Miranna kertoo.

 

Ystävät jättivät

Mirannan ja Jarkon suhde tuli monelle järkytyksenä. Yli 20 vuoden ikäero oli lähipiirille liikaa - ja olihan Miranna myös alaikäinen.

- Kaverini ja sukulaiseni olivat suhdettamme vastaan. Menetin paljon ystäviä, koska seurustelin vanhemman miehen kanssa. Minulla oli yläasteella todella hyvä ystävä, mutta hän sanoi, ettei aio olla tuollaisen papannu**ijan seurassa. En tiedä, olisiko minun pitänyt loukkaantua siitä, että olen hänen mukaansa sellainen vai siitä, että hän kutsui miestäni papaksi. Otin sen todella raskaasti, Miranna muistelee.

 

"Halusimme noudattaa lakia"

Parin mukaan he harrastivat seksiä ensimmäisen kerran vasta hääyönään vuonna 2011, neljän vuoden suhteen jälkeen.

- Haluisimme noudattaa lakia. Menimme kihloihin minun ollessani 16-vuotias, mutta silloinkaan emme tehneet sitä. Kumpikaan ei halunnut ennen avioliittoa. Tietysti suutelimme välillä intohimoisemmin, mutta vaatteet pysyivät päällä.

Kielletty rakkaus Nelosella tänään klo 20.

 

KUVA: NELONEN

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!