fbq
Rikos
05.01.2022 18:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Edu Kehäkettunen
Seiska paljastaa: Pyörän kumin tyhjentämisestä käräjöinyt mies onkin tunnettu radiojuontaja – vaikenee motiiveista
Rikos
05.01.2022 18:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Julkisuudessa paljon kohua herättänyt käräjätapaus on saanut uuden käänteen. Kohua herätti lähinnä se, että varsin pienestä vahingonteosta nousi rikossyyte.

Seiska uutisoi (27.12.) erikoisesta Länsi-Uudenmaan käräjillä käsitellyssä olleesta tapauksesta. Syytetyn penkillä istui mies, joka oli jostain syystä tyhjentänyt naisen polkupyörän kumin.

Lue myös: Mies tyhjensi naisen polkupyörän kumin – joutui käräjille: ”Pyöräillessä kuului klonks, klonks”

Lopulta käräjäoikeus hylkäsi syytteen lievästä vahingonteosta.

Nyt Seiska on saanut selville, että kyseinen kumin tyhjentäjä on Espoosta kotoisin oleva 45-vuotias Suomi-rapin raikulipoika ja radiotoimittaja Harri Hinkkanen, joka tunnetaan taiteilijanimellä Edu Kehäkettunen.

Motiivi ei paljastunut

Hinkkanen on julkaissut useita eri omakustannelevyjä. Ennen soolouraansa hän vaikutti Kehäkettu & Setä Koponen, MC Taakibörsta ja No Smoking Team -nimisissä yhtyeissä.

Hinkkanen on tehnyt hommia myös eri paikallisradioissa, hän on tullut tutuksi niin Bassoradion kuin Radio Cityn kuuntelijoille.

Lisäksi monet muistavat Hinkkasen vuoden 2010 jääkiekon MM-kisojen aikana syntyneen Ihan finaalissa -sarjan juontajana yhdessä Aleksi Valavuoren kanssa.

Seiska tavoitti Hinkkasen, ja yritti kysyä motiivia naisen polkupyörän kumin tyhjentämiselle. Vaikka käräjäoikeudessa Hinkkanen myönsi tyhjennyshommat, Seiskan toimittajalle hän ei ollut halukas kertomaan motiiveistaan.

– Nyt on työkiireitä, Edu Kehäkettunen sopersi, eikä enää vastannut Seiskan soittopyyntöön.

Tällä hetkellä mies vaikuttaa Radio Helsingin riveissä, jonne hän on tehnyt paluun muutaman kuukauden jälkeen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »