Oho

Yritys ja erehdys: Hammastahna soveltuu huonosti intiimihieronnan voiteluaineeksi

08.01.2020 13:42

Esimerkiksi kookosöljy soveltuu luonnolliseksi liukuvoiteen korvikkeeksi, kunhan sitä ei käytetä lateksikondomien kanssa. Aivan mitä tahansa kotoa löytyviä tuotteita ei kuitenkaan kannata tuoda makuuhuoneeseen. Redditissä on puitu hammastahnan toimivuutta liukasteena. Asiantuntijoiden mukaan se on vähintäänkin huono idea.

– Olin suihkussa ja aloin masturboida käyttäen shampoota liukuvoiteena, mutta sitten keksin, että kihelmöivät kondomit tuoksahtavat mintulta. Tässä minä mokasin. Laskin shampoon alas ja tartuin hammastahnaan, kuvaili eräs Redditin käyttäjä kokemustaan Metro.co.uk:n mukaan.

Muutaman minuutin jälkeen mies alkoi tuntea kipua. Siitä huolimatta päättäväinen mies jatkoi loppuun saakka. Kipu ei mennyt ohi. Se jatkui useita päiviä.

– Sen lisäksi, että tunsin tylsää kipua, aloin tuntea pistelevää kipua. Jalkojen liikuttaminen sattui... Kun menin vessaan ja laskin housuni, huomasin, että peniksen iho oli punainen ja ärtynyt.

Kyseessä oli hammastahnan aiheuttama kemiallinen palovamma. Hammastahna sisältää hankaavia aineita, jotka voivat ärsyttää ihoa ja limakalvoja. 

– Jollain ilveellä hammastahna on ansainnut itselleen maineen "salaisena aseena" erilaisten vaivojen hoidossa. Nämä väitteet ja uskomus, jonka mukaan se voisi jotenkin parantaa miesten suorituskykyä, ovat täyttä hölynpölyä. Itse asiassa hammastahna sisältää valkaisuaineita, piparminttuöljyä ja hankaavia aineita. Ne kaikki voivat ärsyttää ihoa, aiheuttaen punoitusta ja kuorimista, varoittaa Oxford Online Pharmacyn farmaseutti Stuart Gale Metro.co.uk:ssa. 

Hän lisää, että vakavammissa tapauksissa hammastahnan kemikaalit voivat aiheuttaa palovammoja.

– Sellaisia et varmasti halua sukuelimiisi! Minun neuvoni olisi käyttää hammastahnaa vain sinne, mihin se oli tarkoitettu, eli hampaisiin.

Lähde: Metro.co.uk

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!