Oho
Vaaterulla auttaa nukkaan.

Yritys haluaa ennätystenkirjaan kyhäämällä maailman suurimman nukkapallon - tempaukselle on yllättävä ja valistuksellinen syy!

20.09.2019 19:30

Michiganissa toimiva yritys pyrkii Guinnessin ennätystenkirjaan maailman suurimman nukkapallon voimalla. Kuivausrummun hormeja huoltava Dryton Vent Wizard on kerännyt nukkaa 95 liikkeestään ympäri Yhdysvaltoja aina huhtikuusta lähtien. Nyt nukka on koottu yhteen ja se punnitaan ennätyksen virallistamista varten. 

Guinness World Recordsin virkamiehet asettivat ennätyksen minimipainoksi 45 kilogrammaa. Maailmanennätys rikkoutuu lähes varmasti, sillä yrityksen edustajat arvelevat nukkapallon painavan yli 450 kiloa.

Valistusta

Ennätystempauksen tavoitteensa on lisätä tietoisuutta kuivausrumpuun kertyvän nukan aiheuttamista tulipaloista. Kun nukkapallo on punnittu, yhtiö juhlii ennätystä syttämällä sen tuleen.

–  Se on symboli kuivausrummun aiheuttamien palojen yleisydelle. Meidän tavoitteenamme on luoda jotain suurta, jokatuo tärkeälle kodinturvallisuuskysymykselle huomiota, toteaa Dryer Vent Wizardin toimitusjohtaja Jason Kapica.

Paikallinen palokunta on paikalla sammuttamassa palon.

Lähde: M Live

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!