Oho

YouTube mainostaa prostituutio-kryptovaluuttaa!

22.04.2018 20:39

YouTube kehottaa käyttäjiä ilmiantamaan sopimatonta sisältöä. Silti videojätti itse on päättänyt tehdä rahaa julkaisemalla polemiikkia herättäneen Bunny Token-kryptovaluutan mainoksia.

Bunny Token on Bitcoinin kaltainen kryptovaluutta, jota on markkinoitu erityisesti aikuisviihteen maksuvälineenä. Nyt valuttaa voi käyttää myös prostituoitujen ostamiseen. Bunny Token ilmoitti hiljattain yhteistyöstään Bubbles Escort-seuralaispalvelun kanssa. Bubbles myy seksiä tuntitaksalla ja maksut voi jatkossa suorittaa Bunny Tokenia käyttäen. Bunny Token tarjoaa miehille entistä enemmän yksityisyyttä, tarjoamalla heille mahdollisuuden ostaa seksiä anonyymisti.

Google ilmoitti hiljattain kieltävänsä kryptovaluutta-mainokset. Moni käyttäjä yllättyikin nähdessään Bunny Tokenin mainokset Googlen omistamassa YouTubessa. YouTube selittää, että sen kryptovaluutanvastaiset käytännöt eivät koske muuta lohkoketjuteknologiaa. YouTuben tiedottajan mukaan käytäntöjä harkitaan mainoskohtaisesti.

– Meillä on käytäntöjä, jotka määrittävät, mitkä mainokset saavat näkyä foorumissamme ja mitkä eivät. Jatkamme näiden käytäntöjen säännöllisestä arviointia, jotta ne pysyivät ajankohtaisina ja tehokkaina, tiedottaja lisäsi.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Petri Nygårdin tanssijasta topless-tarjoilijaksi: Katsoa saa, koskea ei!

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Ex-tangokuningas Aki Samuli pelasti eläimensä varmalta kuolemalta - "Olivat joutumassa pataan!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!