Oho
Illicit Encounters selvitti pettäjien tekosyyt.

"Ylitöitä, illanistujaisia ja salitreenit" - Nämä ovat pettäjien yleisimmät selitykset kumppaneilleen!

28.01.2020 16:00

Pettäjän täytyy yleensä keksiä veruke, jonka varjolla hän voi livahtaa tapaamaan salaista rakastajaansa. IllicitEncounters.com haastatteli 2000 käyttäjäänsä selvittääkseen pettäjien suosituimmat alibit. Salasuhteita etsiville suunnatun sivuston mukaan valtaosa pettäjistä luottaa ylitöihin jäämisen kaltaisiin klassikoihin. 

Kysely paljasti, että naisten tavallisin alibi on kuntosalille meneminen. Myös tyttöjen ilta ja työpäivän venyminen ovat naisten suosimia valheita. Yleisimpien valheiden joukkoon mahtuvat myös sosialisointi töiden jälkeen, koiran ulkoiluttaminen ja shoppailu.

Miesten eniten käyttämiksi alibeiksi nousivat kyselyssä jalkapallon katsominen ja golfin pelaaminen. Muuten miesten tekosyyt eivät juurikaan poikkea naisista. Ylityöt, työkavereiden kanssa seurustelu, poikien illat ja koiran ulkoiluttaminen ovat kaikki suosittuja miesten keskuudessa. Kuntosali-selitys ylsi miehillä seitsemännelle sijalle.

- Jos kumppani alkaa ravata kuntosalilla huomattavasti enemmän, on sinulla täysi oikeus olla epäluuloinen. Kuntosalit ovat salasuhteiden todellinen tyyssija, varoittelee IllicitEncounters.comin seksiasiantuntija Jessica Leoni Metro.co.uk:n mukaan.

Sekä miehet että naiset käyttävät usein kavereita tekosyynä ulos lähtemiselle. Leonin mukaan pettäjien ystäväpiiri onkin usein tietoinen uskottomuudesta.

- He ovat valmiita valehtelemaan peitelläkseen ystävänsä jälkiä.

On tärkeä muistaa, että jokainen tapaus on yksilöllinen, eikä kyselyn perusteella ole syytä tehdä hätiköityjä johtopäätöksiä. Salilla käyminen tai koiran ulkoiluttaminen eivät luonnollisestikaan useimmiten tarkoita, että kumppani olisi uskoton. Mikäli epäilykset ovat syystä tai toisesta heränneet, kannattaa asia ottaa puheeksi kumppanin kanssa. 

Metro.co.uk

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!