Oho
Becki-Jo Allen poseeraa

Yksinhuoltaja Becki-Jo koki elämänsä yllätyksen: synnytti identtiset kolmoset!

12.12.2016 06:05

Pienen tyttären äiti Becki-Jo Allen, 23, kärsi toisen raskautensa alussa päänsärystä ja pahoinvoinnista. Todellinen uutispommi odotti kuitenkin kulman takana, sillä hän sai tietää odottavansa kolmosia.

Sokkiuutiseen tuli myöhemmin vielä lisää kierroksia, kun synnytyksen jälkeen selvisi, että vauvat ovat identtiset.

Becki-Jo Allen ja kaksoset

Sairaalassa lääkärit olivat vakuuttaneet Becki-Jolle, että kolmoset eivät ole identtisiä. Kotiin palattuaan hän sai kuitenkin kuulla muilta äideiltä äimistelyä, kuinka samannäköisia pojat olivat.

Becki-Jo halusi karistaa epävarmuuden pois niskastaan ja selvitti asian dna-testin avulla. Tieto veljesten identtisyydestä oli todella yllättävää. Kyseessä on harvinainen tapaus, joka sattuu kohdalle vain kerran 200 miljoonasta.

Kädet täynnä

Kolmosten syntymä perheeseen, jossa on jo entuudestaan yksi pieni lapsi, tietää arjen kaaosta. Becki-Jo vietti poikakolmikkonsa kanssa ensimmäiset kuusi viikkoa erikoistarkkailussa. Kun äiti ja pojat kotiutuivat, edessä oli työtä tauotta.

Kolmoset käyttävät viikossa yhteensä 130 vaippaa ja neljä pakkausta vaippapyyhkeitä. Pesukone pyörii kolme kertaa päivässä. Poikakolmikon isä Liam Tierney, 28, ei asu Becki-Jon kanssa. Neljän lapsen äiti saa apua 17-vuotiaalta siskoltaan Laurenilta.

Kolmoset nukkumassa

Alkujärkytys laantui

Neljän lapsen huushollia pyörittävä yksinhuoltajaäiti ei ole musertunut vastuun alle. Tukea ja apua perheelle on löytynyt ympäriltä. Isosisko Indiana on ollut myös porukassa hyvin yhteistyökykyinen, eikä ole järjestänyt mustasukkaisuuskohtauksia.

Kolmospojat isosiskonsa Indianan kanssa

Veljestrio on hyvin samannäköinen, mutta äiti tunnistaa helposti poikiensa eroavaisuudet.

– Heillä kaikilla on syntymämerkki kulmakarvojen välissä, mutta Romanin on hieman tummempi kuin toisilla. Rohanilla on lisäksi syntymämerkki myös jalassaan.

Ihmepojilla on myös luonne-eroja.

– Rohan on äänekkäin, hän huutaa koko ajan. Rocco on hiljainen ja ottaa rauhallisesti. Roman taas ei haluaisi jakaa mitään muiden kanssa.

 

Teksti: Pia Lindroos
Kuvat: All Over Press ja Bulls Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!