Oho

Yhä useampi nettideittailee videopuhelun välityksellä!

14.01.2020 13:35

Suurin osa nettideittailua kokeilleista on tavannut ihmisiä, jotka eivät todellisuudessa vastaa lainkaan profiiliaan. Varovaiset sinkut pyrkivätkin kaivamaan potentiaalisista treffikumppaneistaan mahdollisimman paljon tietoa ennen oikeita treffejä. Nyt deittisovellukset, kuten Badoo ja Bumble, ovat keksineet tarjota käyttäjilleen mahdollisuuden tutustua kosijoihin näytöllä ennen kuin oikeita treffejä. Videopuheluista povataan suurta ilmiötä vuoden 2020 sinkkumarkkinoille.

Badoo oli ensimmäinen treffisovellus, joka kokeili videopuhelutoimintoa. Matchin saaneet käyttäjät voivat aktivoida videopuhelun, kun molemmat osapuolet ovat lähettäneet toisilleen yhden viestin. Puhelu tapahtuu sovelluksen kautta, joten sinkkujen ei tarvitse jakaa henkilökohtaisia tietojaan. Videopuhelun kautta osapuolet pääsevät vaivattomasti kokeilemaan, onko heidän välillään kemiaa. Puhelut säästävät kiireisiltä sinkuilta aikaa ja rahaa, sillä kamalimmat ehdokkaat karsiutuvat heti kättelyssä.

Badoon viestintäpäällikkö Tristan Pineiro uskoo vakaasti, että videopuhelu lisää onnistuneiden ensitreffien todennäköisyyttä ja parantaa sinkkujen turvallisuutta.

- Puhelun aikana pääsee heti näkemään, onko henkilö se, kuka hän väittää olevansa. Me kehotamme kaikkia deittailijoitamme varaamaan aikaa puheluun ennen ensitapaamista, hän selittää Mirrorille.

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!