Oho

Wedgie on maailman älyttömin fetissi ja joku vielä maksaa siitä!

13.08.2019 15:33

Lontoossa asuva mieshenkilö maksaa naisille siitä, että he antavat hänelle niin sanottuja wedgieitä. Miestä miellyttää nöyryytys ja kipu, joten hän haluaa ottaa wedgieitä. 

Wedgie viittaa erityisesti nuorten suosimaan ja kivuliaaseen pilaan, jossa kohdehenkilön alushousut kiskaistaan pyllyvakoon. Wedgieistä maksava lontoolaismies arveleekin, että fetissi sai alkunsa kouluaikoina, kun kiusaajat antoivat hänelle wedgieitä.

- Voin sanoa, että sain oman osani. Minun kouluni oli melko brutaali.

Terapiaa?

Yliopistoaikoina monet hänen naispuoliset ystävänsä kiskoivat leikkimielisesti hänen alushousujaan ylös, mistä hän tykkäsi suuresti. 

Nykyään mies maksaa satoja euroja kuussa siitä ilosta, että naiset nöyryyttävät häntä. Erityisesti hän nauttii wedgieistä julkisilla paikoilla, joissa on paljon ihmisiä. 

- Ajatus alushousuista, jotka ovat todella yksityinen asia, vedettynä ulos ja esille, on häpeällinen, mutta et voi tehdä asialle mitään, sinun on vain kestettävä kipu. Se, että jollakin toisella on niin paljon valtaa, on jännittävää, hän selittää harrastustaan.

Mies kertoo löytävänsä wedgien antajia pääasiassa sosiaalisesta mediasta. 

- Rehellisesti santtuna luulen, että on paljon ihmisiä, joilla on wedgie-fetissi. Tiedän, että jotkut dominat ovat jopa erikoistuneet antamaan wedgieitä.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!