Oho
Katso videot!

Voi ei! Söpö karhunpentu säikähti tiikereitä ja jäi ansaan puuhun!

28.11.2019 19:31

Karhupentu joutui hankalaan tilanteeseen, kun se puuhun kavuttuaan tajusi, että se oli päätynyt aivan tiikerien aitauksen tuntumaan. Apopkassa sijaitsevan C.A.R.E. Foundation-eläintensuojelukeskuksen työntekijöiden mukaan nuori mustakarhu eksyi keskuksen tiluksille lauantaina 23. marraskuuta. Karhu ei uskaltanut tulla enää puusta alas, koska maassa sitä odottivat tiikerit Daenerys ja Tyrion.

- Tiesin, että jotain oli meneillään, koska Daenerys käveli jatkuvasti luokseni ja katseli puuhun. Se teki niin kolme tai neljä kertaa. Lopulta ymmärsin vihjeen, kävelin paikalle ja näin karhunpennun puussa, selittää vapaaehtoisena työskentelevä Kevin Rose UPI:n mukaan.

Puu ei sijaitse aitauksessa, vaan aivan sen vieressä. Rosen mukaan karhu ei siis ole todellisessa vaarassa, mutta tiikerien läsnäolo todennäköisesti pelottaa sitä. Myös C.A.R.E:n perustaja ja johtaja Christin Burford arvelee, että pelko pitää karhua puussa. 

- Pikkuinen selvästi pelkää tiikereitä. Tiikerit tietävät karhun olevan siellä, joten siellä on eräänlainen odotuspeli meneillään.

Florida Fish and Wildlife Conservation Commissionin viranomaiset aikovat katsoa, tuleeko karhu lopulta itse alas, vai täytyykö se pelastaa puusta. 

- Annetaan sen olla. Eiköhän se lopulta tule alas, kun sille iskee nälkä, Rose järkeilee.

Lähde: UPIYouTube

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomon Ero-extra: Talosta poistuneelle kohu-Sinille jääkylmää kyytiä – ”Miten noin korkeasti koulutettu voi munata näin pahasti?!”

Katso video!

Amalia ja Aarne nähdään tulevalla Temptation Island Suomi -kaudella - päätös osallistua ohjelmaan ei ollutkaan niin helppo: "Ehkä meni pupu pöksyyn!"

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!