Oho
Katso videot!

Voi ei! Poliisilaitoksen söpö terapiakoira Ben pölli joululahjoja - katso!

30.12.2019 14:00

Terapiakoira Beniä epäillään vakavasta virka-aseman väärinkäytöstä. Franklinin poliisilaitoksella, Massachusettsissa työskentelevän kultaisennoutajan epäillään varastaneen leluja, jotka oli tarkoitettu vähäosaisille lapsille.

Franklinin poliisilaitos on kerännyt joulun alla leluja paikalliselle Santa Foundation-hyväntekeväisyysjärjestölle.

- Lukuisat poliisit ovat tehneet kovasti töitä sen eteen, että kaupunkimme vähäosaiset lapset saisivat paketteja avattavaksi jouluna, apulaispoliisipäällikkö James Mill kertoi The Huffington Postin mukaan.

Kun leluja alkoi kadota, alkoi laitos tutkia asiaa. Viranomaiset huomasivat nopeasti, että pääepäilty oli yksi heidän omistaan. Kun poliisit näkivät Benin kantavan laitokselle lahjoitettua vauvanukkea, aloittivat he takaa-ajon. Se päättyi Benin koiranpetiin, josta löytyi lisää lapsille tarkoitettuja leluja.

- Kun Ben näki lelut, se ilmeisesti ajatteli, että ne kaikki kuuluvat hänelle, Mill lisäsi.

Viranomaiset eivät voi lahjoittaa koiran syömiä leluja lapsille, joten ne korvattiin uusilla. Poliisin mukaan Beniä ei todennäköisesti tulla syyttämään varkaudesta, mutta se on saanut pysyvän porttikiellon leluhuoneeseen.

The Huffington PostYouTube

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!