Hyppää pääsisältöön
Vitsi Tinder-treffeillä vei miehen vankilaan.

Vitsi Tinder-treffeillä vei miehen vankilaan!

Mies joutui selliin vitsailtuaan treffeillä olevansa sarjamurhaaja.

Reddit-käyttäjä Immortalsnail kertoo tarinan saaneen alkunsa, kun hän meni treffeille Tinderissä tapaamansa naisen kanssa. Treffit sujuivat hyvin ja nainen pyysi miestä tulemaan tapaamaan hänen ystäväänsä.

Illallisella keskustelu kääntyi siihen, miten pari tapasi.

– Hän sanoi olevansa iloinen, että olen normaali, enkä joku sarjamurhaaja. Olisin voinut vain nauraa... mutta sen sijaan vastasin, "Voi kiitos, että luulit minun olevan normaali. Itse asiassa olen sarjamurhaaja, farmillani on ruumiita haudattuna vaikka millä mitalla", mies kuvailee hetkeä, jolloin treffit saivat uuden suunnan.

Ensin molemmat nauroivat vitsille. Sitten nainen sanoi käväisevänsä naistenhuoneessa. Hetken kuluttua mies alkoi ihmetellä, kun hänen treffikumppaniaan ei kuulunut takaisin. Hän alkoi jo pelätä naisen ottaneen hatkat.

Vitsi ei naurattanut

Lopulta poliisit saapuivat paikalle ja kehottivat miestä pitämään kätensä näkyvillä. Naisen vahvistettua viranomaisille, että heillä oli oikea henkilö hallussaan, mies laitettiin poliisiauton perään. Poliisi kysyi mieheltä, oliko tämä kertonut treffikumppanilleen olevansa sarjamurhaaja.

– Vastasin, että kyllä, mutta kyseessä oli vitsi. Älä muuten koskaan myönnä poliisille, että olet sanonut olevasi sarjamurhaaja, mies jatkaa.

Seuraavat 5-6 tuntia kuluivatkin poliisilaitoksella. Lopulta poliisit kenties uskoivat miehen vitsailleen, sillä hänet päästettiin kotiin. Lähtiessä häntä muistutettiin vielä siitä, että hänen vitsinsä ovat huonoja.

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!