Oho
Katso videot!
Virtahepo ennusti Super Bowl-voiton

Virtahevon oksennus ennusti Super Bowl-voittajan!

03.02.2020 14:02

Kansas City Chiefs voitti Super Bowlin pitkän tauon jälkeen. Sen tiesivätkin jo etukäteen Fiona-virtahevon fanit. Ohiossa sijaitsevan Cincinnati Zoo -eläintarhan julkkisvirtahepo ennusti voittajan oikein oksentamalla näyttävästi kameroiden edessä.

Eläintarhan henkilökunta asetti Fionan aitaukseen Kansas City Chiefsin ja San Francisco 49ersin logoilla varustetut esineet nähdäkseen, ketä Fiona veikkasi pelin voittajaksi. He odottivat, että Fiona olisi tavalliseen tapaansa tönäissyt jompaakumpaa logoa kuonollaan. Koska Fiona oli juuri nauttinut lounaan, päätyi se kuitenkin merkkaamaan Kansas City Chiefsin logon oksennuksellaan.

Oksennus osui tällä kertaa oikeaan, vaikka Fionan Super Bowl-ennusteet eivät ole kovin tarkkoja. Virtahevon ennusteet osuvat oikeaan noin 50 prosentin tarkkuudella. Viimeksi se oli oikeassa vuonna 2018, kun se valitsi voittajaksi Philadelphia Eaglesin.

Fiona the hippo attempts to make #SuperBowl pick, vomits on Kansas City: https://t.co/I69pNMvkd8 pic.twitter.com/Z3qfMm5Wee

Lähde: The Huffington Post, Twitter

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!