fbq
Oho
02.07.2018 19:41
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Nainen myrkytti vieraansa.
Vieraat pilkkasivat tupareissa tarjottua ruokaa - nainen myrkytti viisi ihmistä kuoliaaksi!
Oho
02.07.2018 19:41
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Khalapurissa, Intiassa, viisi vierasta kuoli ja lähes 90 joutui sairaalaan sen jälkeen, kun heille oli tarjoiltu myrkytettyä ruokaa tupareissa. Poliisin mukaan 23-vuotias Pradnya Survase tunnusti sekoittamaneensa myrkyn ruokaan tappaakseen aviomiehensä ja tämän sukulaiset. Nainen sanoi halunneensa tappaa juhlavieraat, koska he pilkkasivat hänen ruoanlaittoaan.

Viime viikolla pidätetty nainen myönsi poliisille sekoittaneensa ruokaa käärmeille tarkoitettua myrkkyä. Viisi juhlavierasta menehtyi ja 88 ihmistä hoidettiin sairaalassa myrkytysoireiden takia, kun he alkoivat oksentaa ja kärsiä vatsakivuista ja pahoinvoinnista.

– Pradnya väittää, että hän on koko kaksi vuotta kestäneen avioliittonsa ajan joutunut kuuntelemaan pilkkaa tummasta ihostaan ja hänelle on kerrottu, ettei hän osaa kokata hyvin, sanoi Khalapurin poliisilaitoksen vanhempi tarkastaja Vishwajeet Kaingade:

– Hän on nimennyt anoppinsa Sindhu Survasen, aviomiehensä Suresh Govind Survasen ja tämän siskot, Ujwala Pawarin ja Jyoti Ashok Kadamin, sekä anopin sisaren, Sarita Manen ja Saritan aviomiehen, Subhash Manen syyllisiksi väitettyyn kidutukseen. 

Survase, joka on eronnut ensimmäisestä aviomiehistään, uskoo, että hänen ensimmäinen avioliitonsa päättyi erooni yhden sukulaisen, Ulka Shinden pilkan takia. Hän koki, että Shinden kommentit vahingoittivat myös hänen toista liittoaan.

Myrkytyksestä selvinnyt Vilash Thikrey, 13, muisteli ruaon maistuneen "kitkerältä". Juhlissa kuoli kolme lasta, mukaan lukien Shinden poika.

Lähde: Hindustan Times