Oho

Video synnytti someraivon - venäläinen tv-kanava tarjoaa homoille menolippuja maasta!

04.07.2017 15:25

Homofobinen televisiokanava Venäjällä tarjoutuu ostamaan yksisuuntainen lentolippuja homoille, jotka ovat halukkaita muuttamaan maasta.

Tsargrad TV julkaisi viime viikolla sosiaalisessa mediassa videon, jossa se kehotti homoseksuaaleja kansalaisia kilpailemaan ilmaisista lentolipuista. Videolla käytettiin halventavaa ja loukkaavaa kieltä LGBT-yhteisöstä puhuttaessa.

– Äskettäin Kalifornia, Yhdysvaltain liberaalein osavaltio, ehdotti green cardien myöntämisen helpottamista venäjäläisille perversseille, lausui juontaja Andrei Afanasyev:

– TV Tsargradin henkilökunta tukee tätä aloitetta. Ja mikä parasta, olemme valmiita maksamaan menolipun kaikille, jotka tosissaan aikovat muuttaa. Olemme myös valmiita tarjoamaan lääkärintodistuksen, joka todistaa heidän olevan sodomiitteja tai kärsivän jostakin muista perversion muodoista

Vaikka kanava ansaitsi videollaan välittömän kritiikin tulvan, ja lukuisat henkilöt ovat luvanneet boikotoida kanavaa, Afanasyev vakuuttaa halunneensa vain "tehdä hyvää".

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Haluamme teidän muuttavan sinne, missä voitte avoimesti elää synnissä, mies muotoili asian.

Moni on ihmetellyt myös, miten kanava aikoo järjestää ihmisille lääkärintodistuksen homoudesta, joka ei ole sairaus. Tsargrad on ortodoksikristitty kanava, jonka yleisöön kuuluu kanavan mukaan jopa neljännes Venäjän väestöstä.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Lapio heiluu ja hiki virtaa! Ex-missi Virpi Miettinen esittelee kesäidyllinsä – kuvat ja video ex-missin mökiltä!

Katso video!

TIS-Iltarovio: Mattu kertoo vihdoin totuuden silikonikohusta! "Ajatus lähti siitä, että..."

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!