Katso videot!

Video leviää netissä: mies kouri yläosatonta naista festareilla – nainen ei epäröinyt hetkeäkään! Katso!

Oho | 03.01.2018 14:20

Madeline Annelo-Kitzmiller, 20, ei hyväksynyt häneen kohdistunutta seksuaalista ahdistelua.

Madeline juhli ystäviensä kanssa Uudessa-Seelannissa järjestetyillä Shythm & Vines -festareilla uutenavuotena. Hän oli pukeutunut huivista tehtyyn kietaisuhameeseen, ja hänen rintansa oli peitetty maalilla.

Madelinen kävellessä festivaalialueella, päätti eräs mies juosta hänen peräänsä ja kouria tätä yllättäen. Mies juoksi takaisin ystäviensä luokse, mutta hän saikin Madelinen ja tämän ystävän peräänsä.

Naiskaksikko heitti juomat miehen päälle, Madeline löi miestä muutaman kerran ja poistui paikalta.

”Seison tekojeni takana!”

Madeline kertoi Australian Daily Mailille, ettei hän kadu väkivaltaista puolustautumistaan.

− Seison tekojeni takana. Toivottavasti inspiroin naisia tuntemaan olonsa mukaviksi omissa vartaloissaan ja puolustautumaan, jos kukaan yrittää kieltää heiltä oikeuden vartalonsa puolustamiseen, Madeline sanoi.

Tilanteesta kuvattu video on kerännyt Madelinea kehuvien kommenttien lisäksi viestejä, joiden mukaan hän kerjäsi tilannetta rohkealla asullaan.

− Hän kerjäsi sitä -tyyliset kommentit edistävät raiskauskulttuuria siinä, että ihmiset näkevät ja kuulevat ne oikeutuksena loukata toisen ihmisen kunniaa ja oikeutta tuntea olonsa turvalliseksi omassa ihossaan. 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Youtube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Julkkiskokki Sirly Ylläsjärvi elää unelmaansa keskellä sydän-Lappia – muistelee lapsuuttaan neuvosto-Virossa: ”Koskaan ei kuitenkaan ollut nälkä”

Katso video!

Nämä kuvat parkkipaikkaseksistä eivät unohdu: nyt Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat vihdoin aviopari – katso kuvat ja video!

Katso video!

Kaarinalainen Eric, 14, puhuu 29:ää kieltä – ”Tuo hyvää mieltä ja tykkään oppia uutta”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!