Hyppää pääsisältöön

Video ei herkille: Hämähäkki kutoi seitin miehen korvaan!

Eläkeikäinen mies meni lääkäriin valittaen epämukavaa tunnetta päässään. Hän sanoi epämukavien tuntemusten iskeneen hänen mennessään nukkumaan. Hän kuuli ääniä, "aivan kuin joku hakkaisi rumpua". Ilmeni, että hämähäkki oli pesiytynyt miehen korvaan ja kutonut sinne seitin. 

60-vuotias mies saapui sairaalaan Dalianin kaupungissa, Koillis-Kiinassa. Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Cui Shulin jakoi netissä videon hetkestä, jolloin hän löysi potilaan korvasta elävän hämähäkin. Eläin oli noin viiden sentin syvyydessä. Tohtori Cui ja sairaanhoitaja olivat yllättyneitä, että hämähäkki oli päässyt niin syvälle korvakäytävään. Se oli myös kutonut korvaan runsaasti seittejä suojaamaan itseään.

Lääkäri päätti huuhtoa potilaan korvan, jotta hämähäkki saataisiin ulos. Toimenpide tepsi, eikä potilaalle koitunut hämähäkin vierailusta pysyviä vammoja. Tohtori Cui sanoo nähneensä useita tapauksia, joissa ihmisten korvaan on ryöminyt erilaisia ötököitä, useinmiten torakoita. Hän sanoo kuitenkin, että on erittäin harvinaista löytää sieltä eläviä hämähäkkejä, jotka ovat jopa ehtineet kutoa sinne seittejä.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!