Oho

Venäjän laki ei anna armoa - superseksikäs naissotilas tuomittiin 7 vuoden vankeuteen kannabiksen hallussapidosta!

14.10.2019 19:28

Venäjä on tunnettu kovasta laista ja kurista. Tämän sai kokea myös Naama Issachar, 26, jonka kotimatka sai yllättävän käänteen viime huhtikuussa.

Näyttävä, sotilaana uraa tehnyt Naama oli palaamassa kolmen kuukauden Intian-matkaltaan, kun hänet pysäytettiin Moskovan lentokentällä.

Nainen vietiin kuulusteluhuoneeseen. Viranomainen löysi tarkastuksessa matkatavaroista vähäisen määrän, noin 9 grammaa, kannabista. Naama kertoi pilven jääneen laukkuun vahingossa. Selitys ei auttanut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was about time I got back in my bathingsuit, two weeks is enough 😌👙

Henkilön Naama Issachar (@_inaama) jakama julkaisu

Naama vangittiin siltä istumalta. Sitten häntä vastaan nostettiin syyte kannabiksen hallussapidosta, joka on Venäjällä vakava rikos. Onnea ei ollut matkassa, sillä syyte muuttui myöhemmin astetta kovemmaksi, huumekauppasyytteeksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Naama tuomittiin 7,5 vuoden vankeusrangaistukseen mainitusta 9 gramman kannabiserästä. Hän ollut vangittuna kiinniotosta lähtien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👽

Henkilön Naama Issachar (@_inaama) jakama julkaisu

Naaman sisar Liad on pyrkinyt levittämään tietoa sisarensa kohtalosta, sillä tilanne on hänestä täysin kohtuuton. Tavoite on saada tuomio alenemaan ja sisko pois linnasta. 

Sisarusten äiti Yaffa on lentänyt Israelista Venäjälle tyttärensä tueksi. Hän suunnittelee pysyvänsä maassa siihen asti, kunnes tytär vapautetaan.

Tapaus on saanut laajaa mediahuomiota, sillä itse presidentti Vladimir Putin keskusteli aiheesta tällä viikolla Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun kanssa.

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!