Oho
Katso videot!

Veistä heiluttava hylje säikytteli ihmisiä Havaijilla - katso video!

24.04.2018 22:22

Veitsellä aseistautunut hylje säikytti lomailijoita Havaijilla. Rannalla päivää viettäneet ihmiset tallensivat kameralle, miten hylje heilutteli teräasetta Kailua-Konalla. Silminnäkijöiden mukaan eläin käsitteli veistä kuin lelua, pudottaen ja poimien sen yhä uudestaan.

Kyseessä ei tietenkään ole niin huvittava video kuin äkkiseltään vaikuttaisi. Manu’iwa-nimisen, nuoren hylkeen löydös on hyvä esimerkki siitä, kuinka saastuneita meremme ovat. Uhanalaisiin munkkihylkeisiin kuuluva eläin leikki vaarallisella lelulla, ja monet ihmiset pelkäsivät sen nielevän terän. Paikallista merinisäkäskeskusta vetävän Ke Kai Olan henkilökunnan jäsenten onnistui onneksi tällä kertaa noutaa veitsi, ennen kuin se ehti vahingoittaa eläimiä.

– Tämä on hyvä muistutus meille kaikille siitä, että meidän on hävitettävä roskat oikeaoppisesti sen sijaan, että jättäisimme ne Havaijin rannoille tai mereen, henkilökunnan jäsen toruu.

Asiantuntijat kannustavatkin ihmisiä hankkiutumaan roskista oikeaoppisesti eroon ja varomasta sitä, että merivesiin päätyy tavaraa, joka saattaa vahingoittaa uhanalaisia meren asukkaita.

Lähde: 9 News

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

TIS-Iltarovio: Meiju puhuu suunsa puhtaaksi exästään Iirosta - suhde päättyi rajun sekoilun myötä: "Meille tuli isoja riitoja"

BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!