Oho

Vegaanimorsian ei päästä lihaa syöviä läheisiään häihin: "Emme halua isännöidä murhaajia"

01.02.2019 16:33

Jotkut vegaanit kokevat ruokavaliostaan moraalista ylemmyydentuntoa. Australialaisnainen herätti Facebookissa huvitusta äärimmäisellä kannallaan lihansyöntiä vastaan. Nainen nimittäin päätti jättää häistään pois jokaisen sukulaisen ja ystävän, jotka eivät noudata vegaanista ruokavaliota.

Morsian haki idealleen tukea veganismille omistetusta Facebook-ryhmästä. Vaikka monet kiittelivät naista siitä, että hän valitsi häihinsä vegaanisen menun, päätös kieltää eri ruokavaliota noudattavia läheisiä osallistumasta juhlaan herätti kummastusta. Nainen itse ei näe päätöksessään mitään outoa, sillä hän kokee lihaa syövien sukulaistensa olevan murhaajia.

– Kun perheesi yrittää syyllistää sinua siitä, ettet anna heidän osallistua vegaanihäihisi, vaikka he ovat kaikkiruokaisia, morsian kirjoitti Facebook-ryhmässä:

– Kerroimme joillekin perheenjäsenillemme, että heitä ei kutsuta häihin, koska emme halua isännöidä murhaajia. Häiden on tarkoitus olla yksi elämämme onnellisimmista päivistä. 

"Tämä on sekopäistä"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Muut vegaanit lyttäsivät morsion ajatuksen yksimielisesti. Moni huomautti, että häissä tarjoiltava vegaanimenu olisi ollut loistava tapa osoittaa lihansyöjille, miten herkullista kasvisruoka voi olla. Toiset ihmettelivät, miten nainen saattoi suhtautua niin kylmästi omiin läheisiinsä.

– Vaikka olen vegaani, tämä on sekopäistä ... et voi kutsua perhettäsi murhaajksi, yksi henkilö kommentoi.

Morsian vastasi negatiiviseen palautteeseen ilmoittamalla olevansa järkyttynyt siitä, ettei hän saanut omalta yhteisöltään tukea. Hän yritti myös paikkailla tarinaansa selittämällä, että hän on ottanut sukulaistensa kanssa yhteen asian tiimoilta moneen kertaan.

– He ovat jatkuvasti hyökänneet minua ja kumppaniani vastaan, koska olemme vegaaneja, hän selittää:

– He hyökkäsivät minua vastaan vain, koska en kaipaa omatunnolleni ihmisiä, jotka yhä tappavat eläimiä (juuri niitä olentoja, joita yritämme suojella) omiin häihini.

Morsian on sittemmin poistanut alkuperäisen viestinsä.

Lähde: News.com.au

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!