fbq
Oho
16.02.2018 21:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Brenna Huckaby tähdittää Sports Ilustrated-lehden kantta.
Vau, mikä kaunotar! Amputaatiosta selvinnyt Brenna, 22, tähdittää Sports Illustratedin uimapukunumeron kantta - kuvat!
Oho
16.02.2018 21:22
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Paralympialaisissa lumilautaillut Brenna Huckaby vaihtoi kylmän Utahin Aruban aurinkorantoihin. Upea 22-vuotias tähdittää nimittäin Sports Illustrated -uimapukunumeron kantta. Huckaby on ensimmäinen amputaatiopotilas, joka on päässyt kuuluisan lehden himoitulle tähtipaikalle.

Huckaby sanoo saaneensa hurjasti tukea ja positiivista tukea etenkin muilta liikuntarajoitteisilta naisilta.

– Palaute on ollut erittäin positiivista ja rohkaisevaa, hän kertoo:

– Halusin, että kuvaukset tehdään oikein. Halusin edustaa vammaisia naisia oikealla tavalla. 

LUE MYÖS: Uuh! Australian avoimet voittanut tanskalaistähti Caroline Wozniacki esittelee upeaa vartaloaan Sports Illustratedissa - mikä kissa!

Vuonna 2010 Huckabylla todettiin osteosarkooma. Komplikaatioiden vuoksi lääkärit päätyivät amputoimaan hänen oikean jalkansa. Huckaby oli vasta lukioikäinen ja myöntää olleensa amputaation jälkeen "pohjalla". Pian entinen voimistelija kuitenkin halusi palata urheilun pariin ja hän aloitti lumilautailun. Loppu onkin historiaa.

Nainen myöntää kamppailleensa amputaation jälkeen epävarmuuden ja negatiivisen kehonkuvan kanssa. Nyt bikineissä keikistelevä nainen sanoo erityisesti yhden naisen palautteen koskettaneen häntä:

– Jos olisin saanut nähdä tällaisia kuvia nuorempana, se olisi todella muuttanut toipumisprosessiani syövän jälkeen, Huckaby lainaa.

KATSO: Sports Illustrated -malli poseerasi yläosattomissa – kuvat!

Huckaby toivoo naisten ammentavan rohkaisua hänen kuvistaan. Hän painottaa, ettei amputaation ole pakko olla maailmanloppu:

– Muista, että olet voimakas. Älä anna amputaation päättää elämääsi, et vain voi tehdä niin. Minun neuvoni olisi, että muista, kuka olet ja muista, että kehosi on työkalu. Älä pelkää haastaa itseäsi.

Brenna

Lähde: Men's Health 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »