Katso videot!

Vau! Ylösalaisin oleva talo Etelä-Afrikassa on todellinen turistimagneetti!

Oho | 16.03.2020 16:28

Etelä-Afrikassa sijaitseva talo, joka on rakennettu ylösalaisin, houkuttelee matkailijoita, jotka haluavat nähdä maailman eri näkökulmasta.

Noin 75 kilometrin päässä Johannesburgista, lähellä Hartbeespoortia sijaitsevassa talossa kaikki on ylösalaisin sekä ulko- että sisäpuolella. Etenkin somettajat ovat rakastuneet turistinähtävyyteen, joka on kuin luotu Instagramia varten. Kävijät ottavat itsestään valokuvia huoneissa, joissa on huonekalut vaikuttavat uhmaavan painovoimaa.

– Tule kokemaan katolleen käännetyn talon loisto ja upea suunnittelu. Ota tauko jokapäiväisistä rutiineistasi ja kuvittele olevasi osa vaikuttavaa taideteosta, nähtävyyden virallisella verkkosivulla kirjoitetaan.

Lähde: The Huffington Post, Upside House South Africa

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Kurkista viettelysten saaren kulisseihin jo ennen ohjelman alkua: Temptation Island Suomen sinkkunaiset esittelevät varattujen miesten villan Seiskan lukijoille - katso video!

Katso video!

"Tuli aika nopeasti!" - Jari-Matti Latvalalla villiä menoa povipommien kanssa: Marianne Kallio ruiskautti voimalla nesteet ulos ja rallitähti parahti - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!