Oho

Väsynyt äiti lähti töihin stringit tukassa!

08.10.2018 21:02

Vanhemmuus on kokopäiväinen työ, ja pienten lasten kanssa omaa aikaa voi olla vaikeaa löytää. Sen tietää englantilainen äiti, joka joutui lähtemään töihin kovassa kiireessä, noloin seurauksin.

– Yritin tänä aamuna laittautua nopeasti ja lyödä naamaan hieman meikkiä. Kun en löytänyt hiuslenksua mistään, nappasin (puhtaat) stringit pyykkijästä ja sidoin hiukseni sillä, kertoo Jammiebammie-nimimerkkiä Mumsnetin kesustelupalstalla käyttävä nainen:

– Tyttäreni oli todella hankala, joten lopulta hylkäsi toiveet meikistä ja kiirehdin ulos ovesta.

"Tyttäreni oli kuolla nauruun"

Ensimmäisenä hän vei tyttärensä kouluun, jossa hänellä oli myös tapaaminen lapsensa opettajan kanssa. Sitten matka jatkui kohti seuraavaa tapaamista. Kun nainen päivän päätteeksi selvisi kotiin, purskahti hänen vanhin lapsensa nauruun. Ikävä kyllä, kaikessa kiireessä nainen oli unohtanut aamulla poistaa alusvaatteen hiuksistaan. 

– Juuri niin, olin kulkenut koko helvetin päivän stringit tukassani. Tyttäreni oli kuolla nauruun, nainen jatkaa:

– Hyvä luoja, haluan vajota maan alle. Kyseessä ei ollut edes söpöt stringit, vaan harmaantuneet Primarkin pitsistringit, jonka kuminauhat pistivät esiin.

Nainen ei voi uskoa, ettei kukaan huomauttanut hänelle asiasta. Hän tosin myöntää saaneensa päivän aikana kieroja katseita.

Lukijat yrittivät parhaansa mukaan lohduttaa naista:

– Sentään ne olivat puhtaat.

Lähde: MirrorMumsnet

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!