Oho
Katso videot!

Varoittava esimerkki pieleen menneestä kulmien pigmentoinnista: "En toivoisi tätä edes pahimmalle viholliselleni!"

17.04.2019 11:24

Microblading on viime vuosina suosituksi tullut kosmeettinen toimenpide, jossa kulmille annetaan pigmentoimalla väriä ja muotoa. Kulmien tatuoinnissa kannattaa panostaa osaavaan ammattilaiseen, sillä lopputulos pysyy kasvoilla vuosia. Kansas Citystä, Missourista kotoisin oleva Jami Ledbetter, 42, sai oppia tämän kantapään kautta.

"Olin aivan rikki"

Ledbetter, jolla ei ollut kulmakarvoja juuri lainkaan luonnostaan, sai tyttäriltään Groupon-diilin microbladingiin. Naisen innostus muuttui nopeasti kauhuksi, kun hän näki lopputuloksen peilistä. Jami oli saanut kasvoilleen neljä kulmakarvaa, joita ei saanut peittoon edes meikillä.

Jami sanoo kammottavien kulmien ajaneen hänen itsetuntonsa pohjamutiin. Mies, jota Jami tapaili, jätti hänet. Kolmen lapsen äiti ei kehdannut poistua kotoaan.

- En toivoisi tätä edes pahimmalle viholliselleni! Olin aivan rikki! Jos olisin tiennyt, että niistä tulee tällaiset, tuskin olisin koskaan suostunut siihen.

Korjaus tuli kalliiksi

Lopulta Jami pääsi löysi pigmentointien haalistamiseen erikoistuneen ammattilaisen. Helmikuusta asti vaalennushoidoissa käynyt Jami sanoo, että tilanne on nyt huomattavasti parempi, mutta täysin tatuoinnit eivät ole vieläkään lähteneet. Lisäksi poistoprosessi maksaa naiselle vähintään nelinkertaisen summan itse microbladingiin verrattuna.

Daily Mailin mukaan tatuoinnin tehnyt nainen ei enää työskentele kyseisessä studiossa.

Lähde: Daily Mail

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!